Τιμές
26/02/17 21:08:33
(26/02/17 20:07:56)georok Έγραψε: Οποτε πως ξέρεις και απο που συμπέρανες ότι κανει 10 ευρώ το κομμάτι σε χαμηλό ms;
Από την μία δημοπρασία που βρήκε ο φίλος; Γιατί άλλη εγώ δεν βρήκα.
Φιλε μου την τιμη την εκρινα βαση αυτης της δημοπρασιας που παρεθεσε ο φιλος και αφαιροντας το κοστος πιστοποιησης. Οταν βλεπω κομματια 63ρια να φευγουν στα 40 ευρω, ε αυτο δεν σημαινει περιπου 10ευρω το απιστοποιητο; (αν κατεχει καποιος τις γνωσεις να το αξιολογησει σωστα εννοειται). Δεν εχω το χρονο να κοιταξω περαιτερω καθως δεν συλλεγω τετοιες χρονολογιες, αλλα σιγουρα θα βρουμε και αλλες δημοπρασιες με πιστοποιημενα κομματια να κρινουμε (μεχρι και ημπεη). Δεν νομιζω οι τιμες να παρουσιαζουν τρομερη αποκλιση.
Παράθεση: Εχουμε γίνει όλοι ελίτ και μαζεύουμε ms65 και πάνω και δεν εχουμε πιάσει ούτε au στο χέρι. Εγώ αυτό ξέρω.
Το οτι παραθετω καποια γνωμη για αξια δεν σημαινει οτι μαζευουμε μονο τετοιους βαθμους. Συζητηση κανουμε και προσπαθουμε να προσεγγισουμε την πραγματικοτητα στην αγορα με παραδειγματα τιμων/δημοπρασιων/εμπειριων.
Επιπλεον θελω να ξεκαθαρισω οτι η απαντησεις μου δεν ηταν σε συναρτηση με το αν εχεις εσυ διαθεσιμο καποιο κομματι η οχι - δεν ειχα παρατηρησει καν κατι τετοιο. Το διευκρινιζω για να μην παρεξηγηθω. Μιλαω παντα οσον αφορα την συλλεξιμοτητα κομματιων καθ'αυτων σε γενικες γραμμες.
Αντιλαμβανομαι οτι εχεις διαφορετικη αποψη. Καλο ειναι να υπαρχει πολυφωνια ωστε και οι επομενοι που θα διαβασουν το νημα να δουν ποικιλια αποψεων.
Σου ευχομαι καλη συλλογη και οτι καλυτερο με τις αγορες σου.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
RE: Τιμές - από chris_1972 - 26/02/17 12:14:26
RE: Τιμές - από noobcollector - 26/02/17 18:25:59
RE: Τιμές - από chris_1972 - 26/02/17 20:05:28
RE: Τιμές - από London_K - 26/02/17 21:08:33
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 3 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis