2 mark 1906 Baden wedding.
04/06/17 19:05:09
Καλησπέρα σε όλους.
Ένα νομισματακι που έβαλα στην συλλογή μου πρόσφατα. Για όποιον θέλει μια εκτίμηση κατάστασης και βαθμού. Σχόλια ελεύθερα.
Από λούστρο είναι καλά, από κατάσταση καλή .
Περιμένω γνώμες.
Ένα νομισματακι που έβαλα στην συλλογή μου πρόσφατα. Για όποιον θέλει μια εκτίμηση κατάστασης και βαθμού. Σχόλια ελεύθερα.
Από λούστρο είναι καλά, από κατάσταση καλή .
Περιμένω γνώμες.
05/06/17 01:08:45
Ωραιο ειναι, χαμηλο ακυκλοφορητακι δειχνει, με τον οπισθοτυπο να ειναι καλυτερος του εμπροθοτυπου (οπως συνηθως).
Δειχνεις ροπη τωρα τελευταια προς τα Γερμανικα συλλεκτικα η ιδεα μου ειναι?
Εχεις αποφασισει τι αξιες θα μαζευεις (2 μαρκα, 3μαρκα, 5 μαρκα κλπ) η οτι γυαλισει ?
Δειχνεις ροπη τωρα τελευταια προς τα Γερμανικα συλλεκτικα η ιδεα μου ειναι?
Εχεις αποφασισει τι αξιες θα μαζευεις (2 μαρκα, 3μαρκα, 5 μαρκα κλπ) η οτι γυαλισει ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
05/06/17 05:48:18
Ευχαριστώ για το σχόλιό σου.
Δεν είναι ιδέα σου, είναι γεγονός ότι ξεκίνησα να κάνω μια μικρή συλλογή από μάρκα αυτής της περιόδου.
Ψαχνόμουν συλλεκτικά για κάτι σε raw και κατέληξα εδώ. Υπάρχουν νομίσματα, σχετικά οικονομικά, με όμορφα σχέδια και καλή περιεκτικότητα σε ασήμι.
Είπα να ασχοληθώ με διμαρκα αλλά στην πορεία αναθεώρησα , όπως συχνά γίνεται. Έτσι μαζεύω κεφάλια σε 2και 3 μάρκα, ανάλογα με τα χρήματα και το τι θα βρεθεί.
Ξεκίνησα από τα εύκολα και στην πορεία αναγκαστικά θα ανέβω. Και σε αξία (5 μάρκα) και σε κόστος.
Δεν έπιασα ακόμα Βρέμη, Λουμπεκ, Jena, Eisenach, Saxony, και επετειακά. Έχει ψωμί. Σιγά σιγά όμως.
Εγώ στο χέρι μου το συγκεκριμένο το βλέπω 63-64. Μου αρκεί σε αυτό που θέλω να κάνω.
Καλημέρα.
Τάσος.
Δεν είναι ιδέα σου, είναι γεγονός ότι ξεκίνησα να κάνω μια μικρή συλλογή από μάρκα αυτής της περιόδου.
Ψαχνόμουν συλλεκτικά για κάτι σε raw και κατέληξα εδώ. Υπάρχουν νομίσματα, σχετικά οικονομικά, με όμορφα σχέδια και καλή περιεκτικότητα σε ασήμι.
Είπα να ασχοληθώ με διμαρκα αλλά στην πορεία αναθεώρησα , όπως συχνά γίνεται. Έτσι μαζεύω κεφάλια σε 2και 3 μάρκα, ανάλογα με τα χρήματα και το τι θα βρεθεί.
Ξεκίνησα από τα εύκολα και στην πορεία αναγκαστικά θα ανέβω. Και σε αξία (5 μάρκα) και σε κόστος.
Δεν έπιασα ακόμα Βρέμη, Λουμπεκ, Jena, Eisenach, Saxony, και επετειακά. Έχει ψωμί. Σιγά σιγά όμως.
Εγώ στο χέρι μου το συγκεκριμένο το βλέπω 63-64. Μου αρκεί σε αυτό που θέλω να κάνω.
Καλημέρα.
Τάσος.
05/06/17 08:48:12
Τασούλη καλημέρα, καλές συλλογές και... καλό κουράγιο. Μου φαίνεται πολύ μεγάλος, θα έλεγα ατελείωτος ο αριθμός τους, οπότε πρέπει να έχεις καλή συχνότητα απόκτησης.
05/06/17 09:52:09
O εμπροσθότυπος μάλλον είναι καθαρισμένος με πανί, για unc details το βλέπω.
05/06/17 18:40:31
Νίκο ευχαριστώ.
.Όντως είναι τεράστια σαν νομισματική ενότητα. Κάνω το καταδυναμην
Γιώργο πες μου σε παρακαλώ τι είναι αυτό που βλέπεις και δεν διέκρινα εγώ.
.Όντως είναι τεράστια σαν νομισματική ενότητα. Κάνω το καταδυναμην
Γιώργο πες μου σε παρακαλώ τι είναι αυτό που βλέπεις και δεν διέκρινα εγώ.
05/06/17 21:24:10
Μπράβο Τάσο, καλοστέριωτο το διμαρκάκι σου!!!
05/06/17 23:18:35
Έχει πόρους το πεδιο,το λουστρο κανονικα δεν εχει πορους
06/06/17 19:00:26
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis