20 λεπτά 1969 Φορέστε γυαλιά ηλίου
08/11/17 21:43:17
Οφθαλμόλουτρο με το μοναδικό 69ρι που έχω δεί ποτέ στο συγκεκριμένο νόμισμα. Τριβείο λείανσης , φινίρισμα , λούστρα , λεπτομέρια , ακόμα και η λείανση του χαράκτη με αλοιφή πάνω φαίνεται με κυκλικές ανάγλυφες γραμμές στην κύρια όψη. Σίγουρα από τα κέρματα που τυπώθηκαν με φρέσκο ζεύγος μητρών. Σίγουρα πανέμορφο σίγουρα ιδιαίτερο.
Οφθαλμόλουτρο για να ξεχαστούμε και θα σταλεί για βαθμό.
Άν σας κάνει κέφι αφήνετε σχόλιο από κάτω
Υ.Γ PCGS Population 1 κέρμα MS68 κανένα ΜS69 / NGC Population κανένα MS68 , κανένα MS69.
Οφθαλμόλουτρο για να ξεχαστούμε και θα σταλεί για βαθμό.
Άν σας κάνει κέφι αφήνετε σχόλιο από κάτω
Υ.Γ PCGS Population 1 κέρμα MS68 κανένα ΜS69 / NGC Population κανένα MS68 , κανένα MS69.
09/11/17 07:41:28
Σίμο, είσαι σίγουρος ότι οι gravers θα έχουν ξυπνήσει χαρούμενοι και δεν θα το 65άρουν το νόμισμα;
09/11/17 10:34:13
Σιμο στην περίπτωση σου έρχεται κουτι αυτό το τραγούδι , δεν υπάρχεις
Το '69 με κάποιο φίλο - Παύλος Σιδηρόπουλος
https://www.youtube.com/watch?v=7FtZjWewEpo
Το '69 με κάποιο φίλο - Παύλος Σιδηρόπουλος
https://www.youtube.com/watch?v=7FtZjWewEpo
09/11/17 10:36:47
Καλημέρα,
Σίμο με όλο το σεβασμό, ωραίο το κομμάτι σου αλλά νομίζω ότι έχω δεί αρκετά παρόμοιας κατάστασης σε raw, αδυνατώ να φορέσω γυαλιά ηλίου παρά μόνο αν σου γράψει 68αρι αλλά ..........άβυσσος η ψυχή του grader! Εύχομαι ευτυχές αποτέλεσμα πάντως.
Σίμο με όλο το σεβασμό, ωραίο το κομμάτι σου αλλά νομίζω ότι έχω δεί αρκετά παρόμοιας κατάστασης σε raw, αδυνατώ να φορέσω γυαλιά ηλίου παρά μόνο αν σου γράψει 68αρι αλλά ..........άβυσσος η ψυχή του grader! Εύχομαι ευτυχές αποτέλεσμα πάντως.
09/11/17 10:38:10
Δε μου μοιάζουν ολες οι 'γραμμες' ναναι νομισματοκοπείου. Σε μία φωτο στο 'Τ Η Σ ' στο γραμμα 'Η' μια γραμμή δεν ειναι κάθετη. Δε μου μοιαζει για 69 , μακάρι να βγει βεβαια.
09/11/17 13:12:32
Στο ΛΕΠΤΑ και αριστερά από το Λ έχει μια... γραντζουνιτσουλίτσα που αποκλείεται οι gravers να του κάνουν 69. Οτιδήποτε άλλο ναι αλλά 69....
09/11/17 14:08:41
09/11/17 14:52:03
Ότι γραμμές βλέπετε είναι ανάγλυφες πάνω στο νόμισμα. Κι εμένα μ'εξέπληξαν για να μαι ακριβής. Δέν εντυπωσιάζομαι εύκολα από 20ρες τ'ομολογώ. Αλλά εδώ είδα ενδιαφέροντα πράγματα όπως το φινίρισμα των μητρών , λούστρο που πραγματικά τυφλώνει , λεπτομέρια αψεγάδιαστη , αλλά αυτό που μ'εντυπωσίασε είναι οι κυκλικές ανάγλυφες τυχαίες σχεδόν γραμμές στην κύρια όψη πάνω από το στεφάνι. Κατάλαβα ότι το γυάλισμα της μήτρας με αλοιφή έγινε χειροποίητα ή πιο σωστά και χειροποίητα εκτός από το τριβείο. Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά όλους για τα σχόλιά σας.
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis