5 Λεπτά 1912
28/02/19 03:11:58
Άλλη μία παρτιδούλα, τρία νομίσματα vf - xf ?
Το τέρμα δεξιά είναι ποικιλία; Έχει περίεργο Λ στο ΛΕΠΤΑ και μάλλον σπάσιμο μήτρας στην άλλη όψη στο Ν και στην κορώνα.
Το τέρμα δεξιά είναι ποικιλία; Έχει περίεργο Λ στο ΛΕΠΤΑ και μάλλον σπάσιμο μήτρας στην άλλη όψη στο Ν και στην κορώνα.
![[Εικόνα: noob_signature_ae_XS.png]](https://s19.postimg.cc/q8aw79z03/noob_signature_ae_XS.png)
28/02/19 12:02:55
Ναι είναι ευκρινή, το κρατάς σαν σφάλμα!
Από τα τρία καλύτερο είναι το αριστερά,καλορίζικα,να τα χαίρεσαι!
Από τα τρία καλύτερο είναι το αριστερά,καλορίζικα,να τα χαίρεσαι!
01/03/19 04:09:00
Ευχαριστώ, τα έχω καιρό αλλά σουλουπώνω την συλλογή και με την ευκαιρία τους δίνω λίγο παραπάνω προσοχή

![[Εικόνα: noob_signature_ae_XS.png]](https://s19.postimg.cc/q8aw79z03/noob_signature_ae_XS.png)
01/04/25 18:07:03
Διαβαζοντας παληα ποστ επεσα πανω στην αναρτηση σου.
Τα νομισματα εμφανιζουν και αλλη ποικιλια κατα την αποψη μου.
Αν συγκρινεις την αποσταση του πυρσου με το Σ απο πανω του θα δεις οτι οι αποστασεις δεν ειναι ιδιες.
Πιστευω οτι αποτελουν ποικιλιες διχως να γνωριζω αν εχουν καταγραφει,σπανιοτητα εμφανισης της καθε μιας και πιθανη διαφορετικη αξια.
Εχω και εγω απο ενα με μικρη και μεγαλυτερη αποσταση (δυστυχως δεν εχω δυνατοτητα φωτογραφισης τους απο αξιοπιστη μηχανη).
Εφοσον ασχολεισαι με ποικιλιες θα σου προτεινα να το ελεγξεις.
Στον καταλογο του Γκουντα αναφερεται ποικιλια με διαφορετικες θεσεις στα νομισματοσημα, διχως φωτο.CC082
Κωστας.
Τα νομισματα εμφανιζουν και αλλη ποικιλια κατα την αποψη μου.
Αν συγκρινεις την αποσταση του πυρσου με το Σ απο πανω του θα δεις οτι οι αποστασεις δεν ειναι ιδιες.
Πιστευω οτι αποτελουν ποικιλιες διχως να γνωριζω αν εχουν καταγραφει,σπανιοτητα εμφανισης της καθε μιας και πιθανη διαφορετικη αξια.
Εχω και εγω απο ενα με μικρη και μεγαλυτερη αποσταση (δυστυχως δεν εχω δυνατοτητα φωτογραφισης τους απο αξιοπιστη μηχανη).
Εφοσον ασχολεισαι με ποικιλιες θα σου προτεινα να το ελεγξεις.
Στον καταλογο του Γκουντα αναφερεται ποικιλια με διαφορετικες θεσεις στα νομισματοσημα, διχως φωτο.CC082
Κωστας.
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: miou, 7 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis