Poseidon vs dimitra
19/05/19 15:21:43
Πειτε γνωμες ελευθερα ....ισως η δημητρουλα ειναι ενα κλικ παραπανω σε κατασταση.....ο ποσειδωνας ομως γισ εμενα μαζι με του 1911 ειναι τα ωραιοτερα ελληνικα νομισματα
Λευτερια στην βορεια Μυκονο
19/05/19 15:22:22
(19/05/19 15:21:43)chaniotis Έγραψε: Πειτε γνωμες ελευθερα ....ισως η δημητρουλα ειναι ενα κλικ παραπανω σε κατασταση.....ο ποσειδωνας ομως γισ εμενα μαζι με του1910- 11 ειναι τα ωραιοτερα ελληνικα νομισματα
19/05/19 18:25:25
Τι σκας ; Στείλε και τα δυο. Είναι πολύ ωραία περίπου σε βαθμό ίδια . Στο εικοσάρικο μόνο στον οπισθότυπο μου φαίνεται πως έχει hairlines .
19/05/19 21:27:26
Πολύ όμορφα Αντώνη και υπόσχονται για MS!!!
19/05/19 21:46:04
Πολυ ομοφρα Αντωνη !
Εκτιμηση βαθμου δεν μπορω να κανω, αλλα με ενα οχι ψηλο μσ πιθανον να μην συμφερει να τα στηλεις.
Τωρα ......κεφια ειναι αυτα
Εκτιμηση βαθμου δεν μπορω να κανω, αλλα με ενα οχι ψηλο μσ πιθανον να μην συμφερει να τα στηλεις.
Τωρα ......κεφια ειναι αυτα
19/05/19 21:57:46
19/05/19 22:41:54
Eιναι υψηλές οι καταστάσεις και των δύο.
τωρα εαν θα δειξει 58 ή 60 αυτό δεν μπορώ να το διαπιστώσω απο τις φωτογραφίες.
πάντως εγώ θα τα εστέλνα για πιστοποίηση γιατι αυτή η σειρά των 2 ασήμενιων ειναι ακρως συλλέξιμη και σιγουρα θα ανεβουν μελλοντικά και οι τιμές τους ( ετσι το βλεπω εγω)
δεν πρόκειται δηλαδή να χάσεις λεφτά απο την πιστοποίηση.
τωρα εαν θα δειξει 58 ή 60 αυτό δεν μπορώ να το διαπιστώσω απο τις φωτογραφίες.
πάντως εγώ θα τα εστέλνα για πιστοποίηση γιατι αυτή η σειρά των 2 ασήμενιων ειναι ακρως συλλέξιμη και σιγουρα θα ανεβουν μελλοντικά και οι τιμές τους ( ετσι το βλεπω εγω)
δεν πρόκειται δηλαδή να χάσεις λεφτά απο την πιστοποίηση.
27/05/19 21:23:59
Ωραίο σετάκι Αντωνάκη, η Δήμητρα μου φαίνεται και εμένα σε λίγο καλύτερη κατάσταση, άσε που είναι και πιο δύσκολη . Ο οπισθότυπός της ιδιαίτερα αν εξαιρέσεις κανα-δυό χτυπηματάκια στο πεδίο έχει πολύ ωραία και γεμάτα στάχυα!
ΥΓ. Εκείνος ο παλιοδήμαρχος λες να ξαναβγήκε ;
ΥΓ. Εκείνος ο παλιοδήμαρχος λες να ξαναβγήκε ;
27/05/19 21:28:03
Νικολακη....κανω λιγο παυση απο τα ασημια δεν ξερω γιστι αλλα μου ηρθε ξαφνικα παλι μια αγαπη για τα κυκλοφοριας
Πηρα σημερα και τα υπολοιπα της Α δημοκρατιας σε υψηλές καταστασεις...εκτος το βρυξελλων φυσικα
Οσο γισ τον δημαρχο ναι δεν εμαθα ουτε εγω τι σκατα εκανε ο παπαρας
Πηρα σημερα και τα υπολοιπα της Α δημοκρατιας σε υψηλές καταστασεις...εκτος το βρυξελλων φυσικα
Οσο γισ τον δημαρχο ναι δεν εμαθα ουτε εγω τι σκατα εκανε ο παπαρας
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis