20λ 1973Β
26/12/24 13:15:38
Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τιμές, αφού ο καθένας μπορεί να διαθέσει τα χρήματα του όπως αυτός νομίζει καλύτερα, απλά μου κίνησαν το ενδιαφέρον οι τιμές κλεισίματος τώρα τελευταία σε δημοπρασίες, όχι μόνο στα νομίσματα του Κων/νου Β, αλλά και οι τιμές στην σειρά 1973Β.
Σίγουρα, ο βαθμός MS69 δεν δίνεται εύκολα. Αυτή την στιγμή βλέπω 9 πιστοποιημένα MS69 στην PCGS (κάποιο μασουρακι λογικά; ) αλλά καμμία ακόμη στην NGC, και λόγω του έξτρα σετ με πιστοποιημένα τα αλουμινένια που κάνω, απλά η τιμή κλεισίματος €420 (€514 μαζί με προμήθεια+ΦΠΑ) μου έκανε εντύπωση….
Σίγουρα, ο βαθμός MS69 δεν δίνεται εύκολα. Αυτή την στιγμή βλέπω 9 πιστοποιημένα MS69 στην PCGS (κάποιο μασουρακι λογικά; ) αλλά καμμία ακόμη στην NGC, και λόγω του έξτρα σετ με πιστοποιημένα τα αλουμινένια που κάνω, απλά η τιμή κλεισίματος €420 (€514 μαζί με προμήθεια+ΦΠΑ) μου έκανε εντύπωση….
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
26/12/24 14:55:15
Τι να πω...; Προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του καθενός, μπορούμε όμως να λέμε την άποψή μας και η άποψή μου είναι ότι πρόκειται περί υπερβολής δεδομένης της μη σπανιότητας του νομίσματος.
26/12/24 16:41:00
(26/12/24 14:55:15)nikos11 Έγραψε: Τι να πω...; Προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του καθενός, μπορούμε όμως να λέμε την άποψή μας και η άποψή μου είναι ότι πρόκειται περί υπερβολής δεδομένης της μη σπανιότητας του νομίσματος.
Πράγματι Νίκο!
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
26/12/24 16:51:59
Παίζει να υπάρχουν εκατοντάδες, αλλά σιγά μην ασχοληθεί κανείς με αλουμινένια του 73.....θα στέλνουν λίγα-λίγα και όποιος τα θέλει σλαμπαρισμένα και top ας πληρώνει....
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 13 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis