2 δραχμές 1926
14/03/25 19:01:50
Να ανεβάσω και ένα από τα δύο δίδραχμα 1926 που έχω στην συλλογή μου (το άλλο είναι MS66). Δεν θυμάμαι πως και πότε το απέκτησα, αλλά πρέπει να ήταν σε αναζήτηση που είχα βάλει πριν πολλά χρόνια στο στέκι συλλεκτών και κάποιος συλλέκτης αποφάσισε να το αποχωριστεί και μου το πρότεινε. Αντιλαμβάνομαι ότι, μέχρι στιγμής, υπάρχει ένα MS67+ στην NGC (αν και στο population report τους δεν το δείχνει, το έχει ενσωματώσει μαζί στα 6 MS67 που έχει). To MS67 είναι, μέχρι στιγμής, top grade και στην PCGS (μόνο 2).
Ανεξαρτήτως του βαθμού του, λάμπει και είναι από τα αγαπημένα μου. Οι φωτό από το κινητό μου και όχι πολύ καλές.
Ανεξαρτήτως του βαθμού του, λάμπει και είναι από τα αγαπημένα μου. Οι φωτό από το κινητό μου και όχι πολύ καλές.
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
14/03/25 19:06:16
Να αναφέρουμε, ότι το κεφάλι της θεάς Αθήνας είναι εμπνευσμένο από τον αργυρό στατήρα της αρχαίας Κορίνθου (345-307 π.Χ.).
14/03/25 20:59:07
Πολύ ωραίο δίφραγκο,έχω μία διαίσθηση ότι θα το ανταλάξεις κάποια στιγμή με άλλα τοπ νομίσματα της Α.Δημοκρατίας και στο τέλος θα καταλήξεις να έχεις την Νο 2 συλλογή στην Α.Δημοκρατία στην PCGS και στην NGC,αρκετά δύσκολο εγχείρημα.
Το 67+STAR υπάρχει μέσα στα POPULATION REPORT της NGC απλώς πρέπει να βαλεις στα φίλτρα να δείχνει ξεχωριστα τα + και τα STAR.
https://www.ngccoin.com/census/world/greece/sc-148/2d/
Κιπ γουόκινγκ κύριε Φάνη.
Το 67+STAR υπάρχει μέσα στα POPULATION REPORT της NGC απλώς πρέπει να βαλεις στα φίλτρα να δείχνει ξεχωριστα τα + και τα STAR.
https://www.ngccoin.com/census/world/greece/sc-148/2d/
Κιπ γουόκινγκ κύριε Φάνη.
15/03/25 09:36:03
Ευχαριστώ πολύ Χρήστο. Καλά να είμαστε και να απολαμβάνουνε το χόμπι και τις συλλογές μας. Ότι όμορφο προκύψει στο δρόμο μου καλοδεχούμενο!
Δεν ήξερα την επιλογή για τα + και * στο population report της NGC! Ευχαριστώ! Καλό Σ/Κ.
Δεν ήξερα την επιλογή για τα + και * στο population report της NGC! Ευχαριστώ! Καλό Σ/Κ.
15/03/25 22:47:08
Πολύ όμορφο το δίφραγκο Φάνη. Αναρωτιέμαι πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το 67+;
16/03/25 00:30:58
Ωραιότατο και αψεγάδιαστο, να το χαίρεσαι Φάνη!!!!!
16/03/25 09:27:29
Πολύ-πολύ όμορφο....από τα νούμερα της πιστοποίησης φαίνεται να "κουτιάστηκε" παλιά....αν το ξαναστείλεις θα πάει παραπάνω....βέβαια έτσι ζουν και οι εταιρείες!
16/03/25 12:48:15
(15/03/25 22:47:08)nikos11 Έγραψε: Πολύ όμορφο το δίφραγκο Φάνη. Αναρωτιέμαι πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το 67+;
Ευχαριστώ Νίκο. Είναι 67+* όχι 67+

16/03/25 12:49:13
(16/03/25 00:30:58)rubirosa Έγραψε: Ωραιότατο και αψεγάδιαστο, να το χαίρεσαι Φάνη!!!!!
Ευχαριστώ Θανάση!
16/03/25 13:04:55
(16/03/25 09:27:29)PANAGIOTIS Έγραψε: Πολύ-πολύ όμορφο....από τα νούμερα της πιστοποίησης φαίνεται να "κουτιάστηκε" παλιά....αν το ξαναστείλεις θα πάει παραπάνω....βέβαια έτσι ζουν και οι εταιρείες!
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Ναι, θα μπορούσε να γράψει και παραπάνω - από ότι έχω καταλάβει ήταν πιο αυστηροί στις παλιές πιστοποιήσεις. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής, δεν ασχολούμαι με αυτά, δηλαδή με σπασίματα των slab. Μόνο μια φορά κρόσαρα ένα 5δρχ 1930 Λονδίνου MS66 από PCGS σε NCG, λόγω του σετ της Ά Δημοκρατίας που έφτιαχνα για την NGC, το οποίο δεν είναι ολοκληρωμένο αφού ακόμη αναζητώ μια όμορφη MS64 Δήμητρα.
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 6 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis