50 Λεπτά "ρουφηγμένο" μάγουλο
26/05/25 14:56:17
Ας βάλω κι εγώ ένα πενηντάλεπτο, αυτό με "ρουφημένο μάγουλο" του 1954. Χρόνια το έψαχνα, μιας και τα περισσότερα πιστοποιημένα δεν είναι ρουφηγμένο μάγουλο (τις περισσότερες φορές είναι ο τρίτος τύπος του πενηντάλεπτου, επειδή οι εταιρείες δεν το έχουν με την συγκεκριμένη ποικιλία) βέβαια γυμνό ακυκλοφόρητο όσο και να έψαξα δεν βρήκα!
26/05/25 14:58:39
Και η άλλη μεριά....φωτό από τη δημοπρασία, την κατέβασα να χωρά το αρχείο και δεν είναι καλή....βέβαια το μάγουλο κάνει μπαμ....
26/05/25 15:06:05
Υπάρχουν σε αυτόν τον τύπο : επιφανειακή χάραξη στο μάτι του Παύλου (κάποιοι τον λένε "τυφλό"), επιφανειακή χάραξη στα μαλλιά-δεν έχουν λεπτομέρειες, και βέβαια το "ρουφηγμένο" μάγουλο που δεν άρεσε στον βασιλιά. Προσοχή στο μάγουλο, όσο μικρό και να είναι το νόμισμα φαίνεται εύκολα, ακόμα και σε κυκλοφορημένα κομμάτια....όταν σας δείχνουν το νόμισμα υπό γωνία για αναγνώριση της ποικιλίας να κρατάτε μικρό καλάθι....
26/05/25 15:34:54
Πολύ όμορφο και πολύ σπάνιο! Μαζί με το 2δρχ «ρουφηγμένο μάγουλο» τα πιο δύσκολα νομίσματα για ολοκληρώσεις όλο τον Παύλο (+ποικιλία HC) σε ακυκλοφόρητη κατάσταση. Καλορίζικο!
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
26/05/25 19:04:51
Απο την προσφατη δημοπρασια του Καραμητσου ειναι Παναγιωτη;
Αν ναι, σημειωσε: ex ΕΧΝ collection.
Καλοριζικο!
Αν ναι, σημειωσε: ex ΕΧΝ collection.

26/05/25 19:06:55
Τρομερά δύσκολη προσθήκη σε αυτή τη κατάσταση!!!! Καλορίζικο!!!!
26/05/25 20:54:09
Ναι, το νόμισμα γράφει 64....ήταν του Χρήστου και με αυτό έκλεισα τον Παύλο. Μπροστά από το κεφάλι του Παύλου φαίνεται αμυδρά δαχτυλικό αποτύπωμα, αν δεν ήταν αυτό θα έγραφε παραπάνω. Ίσως αν το φωτογραφίσω εγώ και βγάλω καλή φωτό, σας το ξαναβάλω......
26/05/25 22:01:41
(26/05/25 20:54:09)PANAGIOTIS Έγραψε: Ναι, το νόμισμα γράφει 64....ήταν του Χρήστου και με αυτό έκλεισα τον Παύλο. Μπροστά από το κεφάλι του Παύλου φαίνεται αμυδρά δαχτυλικό αποτύπωμα, αν δεν ήταν αυτό θα έγραφε παραπάνω. Ίσως αν το φωτογραφίσω εγώ και βγάλω καλή φωτό, σας το ξαναβάλω......
Kαλορίζικο Παναγιώτη.Είχα μία διαίσθηση οτί θα το κέρδιζες εσύ....
Πιστεύω και εγώ οτί θα πάρει εύκολα ένα 65ρι μέ ένα καθάρισμα από την NGC και πάλι καλορίζικο.
27/05/25 23:57:11
Και 'οπως έλεγε το άσμα χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερύκοκο ρικο ρικο ρικοκό!!!!
Συγχαρητήρια για την περαίωση της ενότητσς, του Βασιλέως .Παύλου!!!!
Συγχαρητήρια για την περαίωση της ενότητσς, του Βασιλέως .Παύλου!!!!
28/05/25 20:14:16
Καλορίζικο Παναγιώτη! Όντως δύσκολο, όπως έγραψε και ο Φάνης, αλλά καμία σύγκριση με το δίφραγκο.
Χρήστο, εσύ που τα ξέρεις απ' έξω και ανακατωτά, υπάρχει πιο υψηλόβαθμο σε κάποια από τις εταιρείες;
Χρήστο, εσύ που τα ξέρεις απ' έξω και ανακατωτά, υπάρχει πιο υψηλόβαθμο σε κάποια από τις εταιρείες;
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 4 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis