Blister 1976.
04/04/26 12:11:58
Καλημερα.
Νεα προσθηκη στην συλλογη μου.
Διαβάζοντας παλια αναρτηση ειδα οτι υπαρχουν διαφορες γνωμες σχετικα εαν ειναι ιδιωτικα φτιαγμενο μπλιστερ η oxi.
Θα ηθελα να ξερω εαν υπαρχουν νεα δεδομενα.
Ευχαριστω πολυ.
Καλο Πασχα σε ολους.
Διαβάζοντας παλια αναρτηση ειδα οτι υπαρχουν διαφορες γνωμες σχετικα εαν ειναι ιδιωτικα φτιαγμενο μπλιστερ η oxi.
Ευχαριστω πολυ.
Καλο Πασχα σε ολους.
04/04/26 12:57:27
04/04/26 13:00:03
Καλημέρα, κυκλοφορούν blisters του 76, 80, 82 και 84 που είναι "ανεπίσημα". Δεν μπήκαν επίσημα τα νομίσματα εκεί από την Τράπεζα της Ελλάδος όπως του 78, απλώς στο νομισματοκοπείο χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό έκαναν blisters με νομίσματα επιμελιμένης κοπής. Έχω όλες τις σειρές...τα 20ρικα και τα 50ρικα του Σόλωνα (όπου υπάρχουν) είναι proof like, τα υπόλοιπα λαμπρά ακυκλοφόρητα. Έχω και σειρά του 82 με το πενηντάλεπτο να έχει ωραιότατα δακτυλικά αποτυπώματα! Μέχρι πριν 20 χρόνια δεν κυκλοφορούσαν καθόλου, παρουσιάστηκαν ξαφνικά γιαυτό και κάποιοι τα βλέπουν καχύποπτα...αν τα βρήκες σε καλή τιμή μια χαρά είναι!!
04/04/26 13:00:04
(04/04/26 12:57:27)johanis1860 Έγραψε:(04/04/26 12:11:58)johanis1860 Έγραψε: Καλημερα.
Ευχαριστω πολυ.
Καλο Πασχα σε ολους.
04/04/26 13:05:46
(04/04/26 13:00:03)PANAGIOTIS Έγραψε: Καλημέρα, κυκλοφορούν blisters του 76, 80, 82 και 84 που είναι "ανεπίσημα". Δεν μπήκαν επίσημα τα νομίσματα εκεί από την Τράπεζα της Ελλάδος όπως του 78, απλώς στο νομισματοκοπείο χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό έκαναν blisters με νομίσματα επιμελιμένης κοπής. Έχω όλες τις σειρές...τα 20ρικα και τα 50ρικα του Σόλωνα (όπου υπάρχουν) είναι proof like, τα υπόλοιπα λαμπρά ακυκλοφόρητα. Έχω και σειρά του 82 με το πενηντάλεπτο να έχει ωραιότατα δακτυλικά αποτυπώματα! Μέχρι πριν 20 χρόνια δεν κυκλοφορούσαν καθόλου, παρουσιάστηκαν ξαφνικά γιαυτό και κάποιοι τα βλέπουν καχύποπτα...αν τα βρήκες σε καλή τιμή μια χαρά είναι!!Καλησπέρα.
Από το Γερμανικό Ebay,σε πολύ καλή τιμή.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.
Κα
λό Πάσχα!
04/04/26 13:17:34
Μια χαρά φαίνονται....η σειρά του 84 φαίνεται να είναι πιο σπάνια, θυμάμαι ότι ο έμπορος που τα πήρα είχε αρκετές σειρές από τα άλλα και μόνο μία του 84. Αυτή η σειρά πουλιέται και πιο ακριβά γενικά....Αν τα βρεις όλα, βάζεις και του 78 που είναι εύκολα και τα έχεις όλα μαζί για παρουσίαση, αντί να είναι ένα-ένα σε χαρτάκια!
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 3 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis