george kassim
22/04/17 13:06:03
απ'οτι βλεπω εχει πολλα δυνατα κομματια στον οθωνα, στον καποδιστρια δε βλεπω τιποτα το ιδιαιτερο! και στα χαρτια βεβαια ηταν πολυ δυνατος!
23/04/17 00:17:38
Στο αλλο φορουμ του Δημήτρη διαβάζω επικριτικά σχόλια για το βίντεο. Έσεις τι λέτε; Για την ιστορία να πω οτι ο άνδρας στο βίντεο ειναι ο Richard Bishop δημοπράτης του Spink με καριέρα 40 χρόνων.
23/04/17 12:31:57
Απεναντίας , πιστεύω ότι τιμάει τον συλλέκτη η πρωτοβουλία του με το video και άκομψος ο σχολιασμός του πως τα πιάνει τα νομίσματα μιάς και σε coin shows ή δημοπρασίες , τα raw κομμάτια σε viewing γίνονται με γυμνά χέρια .....σπάνια σου δίνουν γάντι......τώρα αν αφορά proof σπανιότητα τεραστίου Ποσού ....εκεί ας το επιβάλλουν .
Ο spink and son πρεσβεύει τη νομισματική δεκάδες χρόνια με επιτυχείς δημοπρασίες .....βλέπε 1979 loulakakis collection .
Ο spink and son πρεσβεύει τη νομισματική δεκάδες χρόνια με επιτυχείς δημοπρασίες .....βλέπε 1979 loulakakis collection .
23/04/17 12:57:10
Με γυμνα χερια μεν χειριζονται ολοι τα raw νομισματα, αλλα υπαρχει χειρισμος και χειρισμος.
Αν δεν το πιανεις αυστηρα και μονο απο το ριμ, θα την χωσεις την κωλοδαχτυλια.
Και εαν αργοτερα αφεθει και πατιναρει, θα μεινει αιωνια αποτυπωμενη ωραια-ωραια, ειδικα σε προυφ νομισματα.
Ειδα βιντεακι με τον αγαπητο αυτο κυριο που επιανε μια Una, απο το ριμ μεν, αλλα σε δυο στιγμες του ξεφυγε το νυχι και το ακροδαχτυλο στα πεδια.
Επαγγελματικοι και γρηγοροι χειρισμοι που αφορουν εμπειρους ανθρωπους οπως αυτος, που τα νομισματα ομως απλως περνουν απο αυτους για λιγο μεχρι να πουληθουν σε πελατες.
Εαν ηταν της προσωπικης του συλλογης ετσι θα τα κωλοχεριαζε?
Τες πα, ο καθενας με τα βιτσια του, αλλα μια καποια ανατριχιλα μου την προκαλεσε..(το οτι ειναι γνωστης και εμπειρος και το κανουν και αλλοι, προσωπικα δεν μου λεει κατι..)
Και εαν αργοτερα αφεθει και πατιναρει, θα μεινει αιωνια αποτυπωμενη ωραια-ωραια, ειδικα σε προυφ νομισματα.
Ειδα βιντεακι με τον αγαπητο αυτο κυριο που επιανε μια Una, απο το ριμ μεν, αλλα σε δυο στιγμες του ξεφυγε το νυχι και το ακροδαχτυλο στα πεδια.
Επαγγελματικοι και γρηγοροι χειρισμοι που αφορουν εμπειρους ανθρωπους οπως αυτος, που τα νομισματα ομως απλως περνουν απο αυτους για λιγο μεχρι να πουληθουν σε πελατες.
Τες πα, ο καθενας με τα βιτσια του, αλλα μια καποια ανατριχιλα μου την προκαλεσε..(το οτι ειναι γνωστης και εμπειρος και το κανουν και αλλοι, προσωπικα δεν μου λεει κατι..)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
23/04/17 13:22:29
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
23/04/17 13:23:27
Δηλαδή πάλι καλά Δημήτρη που UNA raw σπάνια θα βλέπουμε .....τα περισσότερα σε PCGS NGC slabs βρίσκονται πλέον .
23/04/17 13:37:57
Όταν θάβει ο haros, δεν υπάρχει επιστροφή...
23/04/17 17:07:12
Η συζήτηση είναι χρήσιμη και έχει ξαναγίνει, με αφορμή άλλο video που έδειχνε τους graders πώς πιάνουν τα νομίσματα και τον τρόπο που τα τοποθετούν στα slabs. Προφανώς και είναι εμπειρότατοι και ξέρουν τι κάνουν, εμένα όμως ειδικά αν πρόκειται για δικά μου κέρματα κάτι με πιάνει... Θα προτιμούσα να τα έπιαναν όλοι με γάντια .
23/04/17 17:30:22
(23/04/17 12:57:10)haros Έγραψε: Με γυμνα χερια μεν χειριζονται ολοι τα raw νομισματα, αλλα υπαρχει χειρισμος και χειρισμος.+++
28/04/17 16:33:00
Παιδια πως σας φανηκε η δημοπρασια? Σχεδον ολα πουληθηκαν, και καποια σε τιμες απιστευτες! Μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε το 10 λεπτα 1845 πλαγια ανατροπη με εκκινηση 50 λιρες, εκτιμωμενη αξια 60 λιρες και πωληθηκε 10.000! Και τα χαρτια ανεβηκαν αρκετα! Διχοτομημενο 5 φοινικων 5200, ολοκληρο 5 φοινικων 8.500 Καλοστεριοτα στους νεους κατοχους!
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 6 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis