george kassim
28/04/17 20:03:47
Στην δημοπρασία είχε κομμάτια για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια
Για την 10άρα 1845 medal strike.
Είναι πάρα πολύ σπάνια με 3-4 γνωστά κομμάτια. Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν έφευγε με 200-500, ούτε εάν έφτανε τις 20 ή 30.000, εφ' όσον υπήρχαν 2 ή 3 γεροί και γνώστες υποψήφιοι.
Για να βγεί και είδηση όπως λένε στην ΤV μας, από την ανάρτησή μου αυτή, υπάρχει και άλλο παρόμοιο οθωνικό πολύ πιο σπάνιο, ένα μόνο κομμάτι γνωστό : 5 λεπτά 1833 coin strike αντί medal strike.
Δεν ριχνετε μια ματιά στην συλλογή σας . . .?? μπας και . . .
ορφεας
Είναι πάρα πολύ σπάνια με 3-4 γνωστά κομμάτια. Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν έφευγε με 200-500, ούτε εάν έφτανε τις 20 ή 30.000, εφ' όσον υπήρχαν 2 ή 3 γεροί και γνώστες υποψήφιοι.
Για να βγεί και είδηση όπως λένε στην ΤV μας, από την ανάρτησή μου αυτή, υπάρχει και άλλο παρόμοιο οθωνικό πολύ πιο σπάνιο, ένα μόνο κομμάτι γνωστό : 5 λεπτά 1833 coin strike αντί medal strike.
ορφεας
28/04/17 22:17:02
(28/04/17 20:03:47)orfeas Έγραψε: Στην δημοπρασία είχε κομμάτια για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια
ορφεας
εγω Ορφεα μου θυμαμαι τη δικη σου δεκαρα 1845 σε σχεδιο μεταλλιου! ονειρεμενο κομματι! αν αυτη πηγε τοσο εκεινη......
30/04/17 20:11:43
Πραγματικά τα "χαρτιά" απογειώθηκαν... Στα κέρματα επικράτησε μεγαλύτερη λογική, πρέπει να λογαριάσουμε ωστόσο ότι τις τιμές κλεισίματος σε λίρες πρέπει να τις πολλαπλασιάσουμε σχεδόν με 1,6 (!) για να βρούμε τα ευρώ.
Προμήθειες, προμήθειες απί προμηθειών, βάλε και ΦΠΑ, ασφάλιστρα, μεταφορικά, τραπεζικά... ουφ ίδρωσα. Και μετά από όλα αυτά, υπάρχουν και οι δυσκολίες πληρωμής στο εξωτερικό.
Προμήθειες, προμήθειες απί προμηθειών, βάλε και ΦΠΑ, ασφάλιστρα, μεταφορικά, τραπεζικά... ουφ ίδρωσα. Και μετά από όλα αυτά, υπάρχουν και οι δυσκολίες πληρωμής στο εξωτερικό.
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis