Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
29/05/17 12:32:57
Η ουσια βεβαια που κι ο Γιωργος γι αυτό επιμενει, είναι το τεραστιο λαθος που εκανε ο πωλητης, ο οποιος νομιζε ότι πουλουσε το κοινοτατο χιλιαρικο με επισημανση, ενώ επισημανση δεν υπαρχει.
Το περιεργο είναι, ότι εάν το ειδε καποιος άλλος, λογικα θα "ξεσκονιζε" το Γιωργο στο τελος μ'ενα καταλληλο snipe χωρις να εχει πληροφορησει τον πωλητη για το λαθος του. Τωρα, κατεβαζοντας τη δημοπρασια, η το βρηκε μονος του, η ηρθε καποιος με προσφορα που ακούγεται ανηθικη στον πωλητη ενώ στην ουσια του το παιρνει στο ψιλοτζαμπα κι αυτος, αλλα τουλάχιστον δεν το παιρνει και σαν δωρο, όπως το περιμενε ο Γιωργος.
Αυτό καταλαβαίνω από τα $10 της εκκίνησης, που θα ηταν παρα πολλα για το χαρτονόμισμα με την απλη επισημανση, χωρις ποικιλιες, σ'αυτη την κουρελοκατασταση και που πιθανότατα θα εμενε στα αζητητα. Γιωργο, είναι σαν να παιζεις online poker, οπου αφου δεν μπορεις να δεις τους αλλους παικτες, παιρνεις σαν δεδομενο ότι το κοροϊδο ησουν εσυ και προχωρας.
Το περιεργο είναι, ότι εάν το ειδε καποιος άλλος, λογικα θα "ξεσκονιζε" το Γιωργο στο τελος μ'ενα καταλληλο snipe χωρις να εχει πληροφορησει τον πωλητη για το λαθος του. Τωρα, κατεβαζοντας τη δημοπρασια, η το βρηκε μονος του, η ηρθε καποιος με προσφορα που ακούγεται ανηθικη στον πωλητη ενώ στην ουσια του το παιρνει στο ψιλοτζαμπα κι αυτος, αλλα τουλάχιστον δεν το παιρνει και σαν δωρο, όπως το περιμενε ο Γιωργος.
Αυτό καταλαβαίνω από τα $10 της εκκίνησης, που θα ηταν παρα πολλα για το χαρτονόμισμα με την απλη επισημανση, χωρις ποικιλιες, σ'αυτη την κουρελοκατασταση και που πιθανότατα θα εμενε στα αζητητα. Γιωργο, είναι σαν να παιζεις online poker, οπου αφου δεν μπορεις να δεις τους αλλους παικτες, παιρνεις σαν δεδομενο ότι το κοροϊδο ησουν εσυ και προχωρας.
29/05/17 15:02:53
@digo το ήξερε και το ειχε στην περιγραφή. Απλά απότι κατάλαβα δεν ειχε καταλάβει ότι ειναι σπάνιο
Υ.Γ. επειδή έπαιζα πόκερ, το ρητό είναι: ''Αν σε ενα τραπέζι δεν εχεις καταλάβει σε 20 λεπτά ποιός ειναι το κορόιδο, τότε πιθανότατα εισαι εσύ''
Υ.Γ. επειδή έπαιζα πόκερ, το ρητό είναι: ''Αν σε ενα τραπέζι δεν εχεις καταλάβει σε 20 λεπτά ποιός ειναι το κορόιδο, τότε πιθανότατα εισαι εσύ''
29/05/17 15:40:34
Γιωργο Γερμανικα δεν ξερω, αλλα το νουμερο Pick 100b είναι το χιλιαρικο με την επισημανση, και το εχει και στον τιτλο και στην περιγραφή.
Την εκφραση για το ποκερ την ξερω, την αλλαξα λιγο για να σε βοηθησω να καταπιεις το πικρο ποτηρι.
Aν παντως το "ohne stempel' σημαινει χωρις επισημανση, τοτε σιγουρα ειχε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ λογο να την κλεισει: λαθος στην περιγραφή ΚΑΙ στον τιτλο.
Την εκφραση για το ποκερ την ξερω, την αλλαξα λιγο για να σε βοηθησω να καταπιεις το πικρο ποτηρι.
Aν παντως το "ohne stempel' σημαινει χωρις επισημανση, τοτε σιγουρα ειχε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ λογο να την κλεισει: λαθος στην περιγραφή ΚΑΙ στον τιτλο.
29/05/17 16:51:47
ΟΗΝΕ STAMPE, χωρίς επισήμανση. Αρα το ηξερε ότι ειναι κατι το διαφορετικό.
Δεν καταλαβαίνω πως τον δικαιολογείς να την κλείσει, ας την εβαζε πιο ψηλά.
29/05/17 20:46:32
Άλλαξε το eBay την πολιτική του για τα νομίσματα στο protection program?
Πατάω να δω τα See all details των πωλητών στο Coverage και δεν ανοίγει
Πατάω να δω τα See all details των πωλητών στο Coverage και δεν ανοίγει
30/05/17 11:03:21
(29/05/17 16:51:47)georok Έγραψε: ΟΗΝΕ STAMPE, χωρίς επισήμανση. Αρα το ηξερε ότι ειναι κατι το διαφορετικό.
Δεν τον δικαιολογω, ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ στον τιλο ΚΑΙ στην περιγραφή, και αρα κι εσυ θα εκανες το ιδιο. Δεν μπορω να σου δωσω παράδειγμα με νομισματα για να καταλάβεις, αλλα ο αριθμος Pick εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ στους συλλεκτες χαρτονομισμάτων, ακομη και ο σωστος αριθμος να είναι με το λαθος γραμμα που ακολουθει κι αυτό μπορει να σου στοιχισει πολύ, αλλα εδώ εχει παρουσιασει το χαρτονόμισμα ως άλλο, με αποτέλεσμα, αυτοι που κανουν ερευνες (search) για ένα συγκεκριμενο νουμερο (όπως κανω εγω πολύ συχνα, σε διαφορες χωρες) δεν το βλεπουν να εμφανίζεται και πολύ καλως εκανε και την εκλεισε. Το δε ebay ηταν , είναι και θα είναι πολύ σαφες σ'αυτο: δειχνει κατανοηση και σε παροτρυνει να το ξαναβγαλεις σε δημοπρασια με τα λαθη διορθωμένα οποτε και εάν γουσταρεις.
Γι αυτό πληρωνουμε σχεδόν 20% κερατιάτικα. Για να παρουμε τον αυτοκινητοδρομο, με πολλους περαστικούς, αργόσχολους κι ενιοτε και πιθανους αγοραστες. Ποιες οι πιθανότητες να βρει αυτό για το οποιο πληρωσε αν βρεθηκε σε χωματοδρομο από λαθος του; Ετυχε να παραφυλάς εσυ αλλα με το δικιο του εκανε αναστροφη και την
εκανε.
Οσες ενεργειες θελεις κανε, τωρα ομως που βλεπω καθαρα την υποθεση, σου λεω απλα ότι δεν εχεις ουτε δικιο ουτε καμια τυχη να τα βαζεις με το ότι δεν βρηκες το γεματο πορτοφολι στο αδειο στενακι, κι ας τοβλεπες μονο εσυ από μακρυα. Τοσο απλα.
04/06/17 19:30:33
Ερώτηση αλλά πρώτα μια εισαγωγή:
100% feedback στο ebay, 5/5 αστέρια σε όλα.
4% στο global είχα defect rate (κατι μου ειχαν αγοράσει και δεν τα εβρισκα ή τα είχα δώσει και δεν τα κατέβασα).
Και με κατέβασαν επίπεδο σε below standard. Στο global αυτα. Στο US ειμαι above
Η ερώτηση:
Στο αμερικάνικο φαίνονται όλες οι δημοπρασίες μου ή ένα μέρος του όπως στο global;
100% feedback στο ebay, 5/5 αστέρια σε όλα.
4% στο global είχα defect rate (κατι μου ειχαν αγοράσει και δεν τα εβρισκα ή τα είχα δώσει και δεν τα κατέβασα).
Και με κατέβασαν επίπεδο σε below standard. Στο global αυτα. Στο US ειμαι above
Η ερώτηση:
Στο αμερικάνικο φαίνονται όλες οι δημοπρασίες μου ή ένα μέρος του όπως στο global;
04/06/17 20:11:02
Υπαρχει το ebay.com που ειναι το αμερικανικο και τα επιμερους ebay που ειναι το Γερμανικο, το Ισπανικο, το Γαλλικο κλπ.
Oι δημοπρασιες σου φαινονται στο ebay που τις εχεις σηκωσει,(συνηθως στο .com δηλαδη), μερικες φορες ομως φαινονται κι στα δευτερευοντα ebay , στην αναζητηση.
Εαν καποιος δει τις δημοπρασιες σου αποτην μεριδα σου ως πωλητη, τις βλεπει ολες, ασχετως απο ποιο ebay μπαινει.
Οι χαρακτηρισμοι global και us δεν εχουν να κανουν με το που εχουν δημοσιευτει οι αναρτησεις σου, αλλα την προελευση των πελατων που εγιναν οι πραξεις.
Εαν δηλαδη σηκωσεις στο Γερμανικο ebay πωληση και ο αγοραστης ειναι Αμερικανος, η πραξη θα προσμετρησει (ως βαθμολογια για τυχον προβληματα της κλπ) στο US.
Εαν αντιμετωπιεις προβλημα με ελληνα πελατη σε μια πραξη, η βαθμολογια για αυτην (ως ελαττωμα) προσμετραται στο global, οχι στο us.
To feedback ειναι κοινο για ολες τις πραξεις.
Oι δημοπρασιες σου φαινονται στο ebay που τις εχεις σηκωσει,(συνηθως στο .com δηλαδη), μερικες φορες ομως φαινονται κι στα δευτερευοντα ebay , στην αναζητηση.
Εαν καποιος δει τις δημοπρασιες σου αποτην μεριδα σου ως πωλητη, τις βλεπει ολες, ασχετως απο ποιο ebay μπαινει.
Οι χαρακτηρισμοι global και us δεν εχουν να κανουν με το που εχουν δημοσιευτει οι αναρτησεις σου, αλλα την προελευση των πελατων που εγιναν οι πραξεις.
Εαν δηλαδη σηκωσεις στο Γερμανικο ebay πωληση και ο αγοραστης ειναι Αμερικανος, η πραξη θα προσμετρησει (ως βαθμολογια για τυχον προβληματα της κλπ) στο US.
Εαν αντιμετωπιεις προβλημα με ελληνα πελατη σε μια πραξη, η βαθμολογια για αυτην (ως ελαττωμα) προσμετραται στο global, οχι στο us.
To feedback ειναι κοινο για ολες τις πραξεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
04/06/17 22:53:35
Ναι το ερώτημα είναι όμως αν βλέπει όλες τις δημοπρασίες μου και ο Σουηδός π.χ. όπως τις βλέπει ο Αμερικάνος.
Εγώ μπαινω στο προφιλ μου και βλέπω μόνο το 1/4 απο τις δημοπρασίες που εχω ανεβασμένες. Ετσι το βλέπουν όλοι;
Εγώ μπαινω στο προφιλ μου και βλέπω μόνο το 1/4 απο τις δημοπρασίες που εχω ανεβασμένες. Ετσι το βλέπουν όλοι;
05/06/17 01:02:24
Ναι, εχεις δικιο, και εγω μπαινοντας στο προφιλ σου βλεπω το 1/4 των πωλησεων που λεει οτι εχεις σηκωσει αυτη την στιγμη.
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εxει να κανει με το bellow standard, δεν τους στελενεις ενα μηνυμα μηπως ειναι απλως καποιο bug και το διορθωσουν?
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εxει να κανει με το bellow standard, δεν τους στελενεις ενα μηνυμα μηπως ειναι απλως καποιο bug και το διορθωσουν?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 37 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis