1 Δραχμή 1911
18/07/17 20:06:14
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας σχετικά με την κατάσταση της παρακάτω δραχμούλας , η οποία είναι νέα παραλαβή... Ευχαριστώ πολύ !
18/07/17 21:38:31
Να τη χαίρεσαι.
Είναι XF. Το μαλλί έχει τις φθορές της αντίστοιχης κατάστασης, καθώς τα νομισματόσημα και το rim.
Οι φωτό δεν βοηθάνε γιατί είναι πολύ σκούρες για να πούμε για την πατίνα ή το πεδίο.
Είναι XF. Το μαλλί έχει τις φθορές της αντίστοιχης κατάστασης, καθώς τα νομισματόσημα και το rim.
Οι φωτό δεν βοηθάνε γιατί είναι πολύ σκούρες για να πούμε για την πατίνα ή το πεδίο.
20/07/17 20:41:53
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο , είναι δύσκολη γενικότερα η εκτίμηση αυτών των δραχμών , ανεβάζω και 2 φωτό πιο φωτεινές , αν βοηθάνε καθόλου , και να πω ότι στο ριμ φαίνεται λίγο σαν να κάνει διπλό ριμ σε κάποιο σημείο , δεν ξέρω πως το λένε αυτό ..? Είναι πολύ όμορφο στο χέρι !!
20/07/17 21:16:04
21/07/17 09:58:52
Συμφωνώ με το Νίκο (ukobke), άντε να φθάσει μέχρι χαμηλό AU .
21/07/17 10:34:35
Συμφωνω και γω με τους προλαλησαντες
αλλα μου αρεσει παντα -ενώ μαζεύεις πιο υψηλες κταστασεις-
να σε βλεπω να "καψουριαζεσαι" με ένα νομισμα ανεξαρτήτως βαθμου.
Τοσα χρονια και ακομα "καψουρης"..εισαι ωραιος
Καλοριζικο λοιπον και τουτο
αλλα μου αρεσει παντα -ενώ μαζεύεις πιο υψηλες κταστασεις-
να σε βλεπω να "καψουριαζεσαι" με ένα νομισμα ανεξαρτήτως βαθμου.
Τοσα χρονια και ακομα "καψουρης"..εισαι ωραιος
Καλοριζικο λοιπον και τουτο
22/07/17 20:20:44
Σας ευχαριστώ πολύ όλους , για τις απαντήσεις , τα σχόλια και φυσικά τις πληροφορίες
Έχεις δίκιο σχετικά με το κάπως έκκεντρο χτύπημα , είναι λίγο ιδιαίτερο φίλε Γιώργο , και σε ευχαριστώ και για τις πληροφορίες !
Όσο για την "καψούρα " , είναι αλήθεια ότι κατα καιρούς και όταν κάτι έχει ιδιαιτερότητες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου , έλκομαι και υποκύπτω στη γοητεία ορισμένων νομισμάτων ....χεχεχε
Ευχαριστώ άπαντες !!!
Έχεις δίκιο σχετικά με το κάπως έκκεντρο χτύπημα , είναι λίγο ιδιαίτερο φίλε Γιώργο , και σε ευχαριστώ και για τις πληροφορίες !
Όσο για την "καψούρα " , είναι αλήθεια ότι κατα καιρούς και όταν κάτι έχει ιδιαιτερότητες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου , έλκομαι και υποκύπτω στη γοητεία ορισμένων νομισμάτων ....χεχεχε
Ευχαριστώ άπαντες !!!
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα:
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis