Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
23/07/17 12:31:47
Παντως το αγγλικο ειναι καλο, γιατι το παρακολουθουν και πολλοι εκτος Αγγλιας, αλλα εχει μεγαλο θεμα με το νομισμα, εαν δεν βρεις καποιον απο εδω να θελει να σου αλλαξει τις λιρες, το παυπαλ σε τσακιζει κυριολεκτικα την αλλαγη για να στα στειλει εδω σε ευρω. (πολυ περισσοτερο απο οτι σε τσακιζει στα δολλαρια).
Το γερμανικο ειναι μεν σε ευρω, μεγαλο πλεονεκτημα, αλλα υπαρχει το θεμα της γλωσσας που ειναι σημαντικο, καθως και το γεγονος οτι οι Βορειοι ειναι τσιγκουνηδες ταληροφονιαδες, περισσοτερο και απο εμας , δηλαδη δεν θα πιανεις καλες τιμες.
Το γερμανικο ειναι μεν σε ευρω, μεγαλο πλεονεκτημα, αλλα υπαρχει το θεμα της γλωσσας που ειναι σημαντικο, καθως και το γεγονος οτι οι Βορειοι ειναι τσιγκουνηδες ταληροφονιαδες, περισσοτερο και απο εμας , δηλαδη δεν θα πιανεις καλες τιμες.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
23/07/17 12:59:06
Γεια σου Δημητρη που σε διαβάζω με χαρά αλλα ποτε δεν σε βλεπω!
Να σας πω κι εγώ τι τραβάω. Στις 23 Ιουνίου ένας Αμερικανός φίλος, μου έστειλε με συστημένη αποστολή USPS , λοτα απο 3 δημοπραςιες του Heritage, για τους γνωστούς λόγους με τα τελωνεία. Τα τελευταια 14 χρονια, έχουμε στειλει ο ένας στον άλλον πάνω απο 1000 πακέτα και ποτε κανενα δεν ειχε το παραμικρό πρόβλημα .
Το πακετο ειναι υψηλής τετραψήφιας αξίας.
Όταν έκανα tracking διαπίστωσα οτι εχει φταςει στα κεντρικά απο τις 29 Ιουνίου, 6 μέρες απο Αμερική μέσω Λονδίνου. Την Δευτερα συμπληρώνονται πάνω απο 30 μέρες απο την ημερομηνία αποστολής κι ετςι θα μπορέσω να ξεκινήσω επίσημη έρευνα. Ειμαι αισιόδοξος και ελπίζω οτι το πακετο θα φτασει στα χέρια μου το γρηγορότερο. Όταν με το καλο γίνει αυτο θα σας ενημερώσω αφού το ανέφερα .
Προς το παρον δεν θέλω ουτε καν να σκεφτώ αλλη εκδοχή.
Να σας πω κι εγώ τι τραβάω. Στις 23 Ιουνίου ένας Αμερικανός φίλος, μου έστειλε με συστημένη αποστολή USPS , λοτα απο 3 δημοπραςιες του Heritage, για τους γνωστούς λόγους με τα τελωνεία. Τα τελευταια 14 χρονια, έχουμε στειλει ο ένας στον άλλον πάνω απο 1000 πακέτα και ποτε κανενα δεν ειχε το παραμικρό πρόβλημα .
Το πακετο ειναι υψηλής τετραψήφιας αξίας.
Όταν έκανα tracking διαπίστωσα οτι εχει φταςει στα κεντρικά απο τις 29 Ιουνίου, 6 μέρες απο Αμερική μέσω Λονδίνου. Την Δευτερα συμπληρώνονται πάνω απο 30 μέρες απο την ημερομηνία αποστολής κι ετςι θα μπορέσω να ξεκινήσω επίσημη έρευνα. Ειμαι αισιόδοξος και ελπίζω οτι το πακετο θα φτασει στα χέρια μου το γρηγορότερο. Όταν με το καλο γίνει αυτο θα σας ενημερώσω αφού το ανέφερα .
Προς το παρον δεν θέλω ουτε καν να σκεφτώ αλλη εκδοχή.
23/07/17 14:02:31
Δεν με βλεπεις Δημητρη μου γιατι λεσχη και καφε κλπ εχω να κατεβω κατι τερμηνα, μιας και λογω της αποκλειστικης πλεον ενασχολησης μου με τα ξενα νομισματα, ολες οι αγορες μου και οι συναλλαγες μου ειναι με το εξωτερικο..
Στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα ιδιαιτερα, καμια φορα κολλανε, εχω ρεκορ 45 ημερων απο Αμερικη στο σπιτι μου σην Ελλαδα.
Ειδικα το καλοκαιρι, τα περισσοτερα ταχυδρομεια πετανε χαρταετο...
Παντως οι τυποι στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση των ΕΛΤΑ εχουν στα συστηματα τους περισσοτερες πληροφοριες απο αυτες που φαινονται στο tracking, μια-δυο φορες που χρειαστηκε μου εδωσαν πληροφοριες που δεν φαινοταν στο tracking.
Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις για την εξελιξη, αν και ειμαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα..
Στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα ιδιαιτερα, καμια φορα κολλανε, εχω ρεκορ 45 ημερων απο Αμερικη στο σπιτι μου σην Ελλαδα.
Ειδικα το καλοκαιρι, τα περισσοτερα ταχυδρομεια πετανε χαρταετο...
Παντως οι τυποι στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση των ΕΛΤΑ εχουν στα συστηματα τους περισσοτερες πληροφοριες απο αυτες που φαινονται στο tracking, μια-δυο φορες που χρειαστηκε μου εδωσαν πληροφοριες που δεν φαινοταν στο tracking.
Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις για την εξελιξη, αν και ειμαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
20/11/17 20:48:16
Εχω ενα θεμα ανεβασα μια πωληση και γραφει items location agios Nikolaos crete -united states τι λαθος εκανα και βγαζει αμερικη;;
https://www.ebay.com/itm/162765536381?ss...1558.l2649
https://www.ebay.com/itm/162765536381?ss...1558.l2649
20/11/17 20:57:16
Μηπως τον τελευταιο καιρο πειραξες καθολου την διευθυνση σου που εχεις καταχωρημενη στο ebay?
Αν ναι, φταιει αυτο.
Αν οχι, κανε revise your item και χτενισε ξανα την αναρτηση σου, μηπως κατι εκανες λαθος οταν την εγραφες.
Αν ναι, φταιει αυτο.
Αν οχι, κανε revise your item και χτενισε ξανα την αναρτηση σου, μηπως κατι εκανες λαθος οταν την εγραφες.
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
20/11/17 22:22:52
Δημητρη εκανα ριβις αλλα δεν βρισκω τιποτα,παρατηρησα στα καπακια οτι ειναι κανονικα οι πωλησεις,ειχα καποιο θεμα και δεν μου ανεβαζε στα νομισματα μετα απο μια μερα ,κατι πατησα αλλα δεν θυμαμαι τι;; υπαρχει καποιο θεμα οπως ειναι;;να το αφησω ετσι αφου γραφει και Κρητη;;
20/11/17 22:32:46
Οχι, δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο θεμα, το μονο ειναι οτι εφοσον οι αγοραστες διαβαζουν οτι το αντικειμενο ειναι usa, θα περιμενουν να τους ερθει σε 5-6 μερες, ενω αυτο θα κανει δυο εβδομαδες.
παντως φταιει κατι που πατησες, οι πρωτες πωλησεις με τα καπακια φαινονται κανονικα οτι ειναι απο ελλαδα, αυτες που εχεις βαλει προσφατα με τα νομισματα φαινονται usa.
παντως φταιει κατι που πατησες, οι πρωτες πωλησεις με τα καπακια φαινονται κανονικα οτι ειναι απο ελλαδα, αυτες που εχεις βαλει προσφατα με τα νομισματα φαινονται usa.
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
20/11/17 22:38:49
Μια λυση-μπαλωμα ειναι να κανεις revise και στο κατω μερος του κειμενου που περιγραφεις το νομισμα, να γραψεις
" the item is locaded in Greece, please allow some days for delivery".
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
20/11/17 23:07:12
[quote="haros" pid='17869' dateline='1511210329']
Μια λυση-μπαλωμα ειναι να κανεις revise και στο κατω μερος του κειμενου που περιγραφεις το νομισμα, να γραψεις
[/qu
Δημητρη για αλλη μια φορα σε ευχαριστω
[/qu
Δημητρη για αλλη μια φορα σε ευχαριστω
21/11/17 00:06:23
Καλησπέρα Μάρκο,
η διεύθυνση αποστολής αλλάζει
από το προφίλ (Account Settings) > Addresses > Primary Shipping Addresses
εκεί έχεις δηλώσει προφανώς το Αγιος Νικόλαος, τωρα το United States πως κόλησε δίπλα
η διεύθυνση αποστολής αλλάζει
από το προφίλ (Account Settings) > Addresses > Primary Shipping Addresses
εκεί έχεις δηλώσει προφανώς το Αγιος Νικόλαος, τωρα το United States πως κόλησε δίπλα
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 28 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis