Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
25/11/17 11:18:28
Παιδια για το συγεκριμενο θεμα παλι.Πουλησα ενα νομισμα και δεν μου αφηνει να ολοκληρωσω την πωληση αν δεν βαλω αμερικανικη διευθυνση,εστειλα μειλ και περιμενω απαντηση....
Αυτο εδω μου γραφει
Ship from
You need to have USA address. Click "Change" to create new address or select an already added USA address.
[change]
και απο κατω τα κανονικα μου στοιχεια αποστολης
Αυτο εδω μου γραφει
Ship from
You need to have USA address. Click "Change" to create new address or select an already added USA address.
[change]
και απο κατω τα κανονικα μου στοιχεια αποστολης
25/11/17 12:44:03
(21/11/17 00:06:23)belpedro Έγραψε: Καλησπέρα Μάρκο,
η διεύθυνση αποστολής αλλάζει
από το προφίλ (Account Settings) > Addresses > Primary Shipping Addresses
εκεί έχεις δηλώσει προφανώς το Αγιος Νικόλαος, τωρα το United States πως κόλησε δίπλα
Νομιζω πρεπει να ελεγξεις την διευθυνση αποστολης. Το United States είναι default πιθανον κι ετσι μπηκε. Αλλαξε το για να γλυτώσεις.
25/11/17 13:01:34
Οταν λες οτι δεν σε αφηνει να ολοκληρωσεις την πωληση, τι εννοεις?
Μηπως πατας το "create shipping label'?
Αυτο ειναι μονο για αμερικανους, για να πληρωνουν κατευθειαν τα ταχυδρομικα τελη και να εκτυπωνουν ετικετα αποστολης, δεν ειναι για εμας.
Αν στο εχει πληρωσει ο αγοραστης, το στελνεις και ανεβαζεις το νουμερο ανιχνευσης στην πωληση απλως.
Μηπως πατας το "create shipping label'?
Αυτο ειναι μονο για αμερικανους, για να πληρωνουν κατευθειαν τα ταχυδρομικα τελη και να εκτυπωνουν ετικετα αποστολης, δεν ειναι για εμας.
Αν στο εχει πληρωσει ο αγοραστης, το στελνεις και ανεβαζεις το νουμερο ανιχνευσης στην πωληση απλως.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
25/11/17 17:08:45
Δημητρηδες ευχαριστω ,λοιπον ξαναεκανα απο την αρχη την διευθυνση μου αλλα δεν αλλαξε τιποτα,οταν μου βγαζει οτι εχω πουλησει μου βγαζει τα απο πανω κοκκινα γραμματα,οταν ομως παω απο την σελιδα μου στα selling δεν μου βγαζει κατι απλα δεν μπορω να ξερω γιατι δεν το εχω στειλη ακομα για να πατησω shipping και να του βαλω και θετικη,στο πειπαλ φαινεται οτι με εχει πληρωσει οποτε απο Δευτερα θα ξερω περισσοτερα που θα το στειλω,εχω στειλη ομως μηνυμα και στην εταιρεια για το προβλημα που εμφανιζει Αμερικανικη διευθυνση και περιμενω απαντηση
25/11/17 22:25:55
Λοιπον πηρα την απαντηση και θα ηθελα την βοηθεια σας στο τι πρεπει να κανω μετα,αντιγραφω λοιπον
Dear Babis,
Good Day! How are you today?
Thank you for contacting eBay Customer Service. I understand you cannot change your address for you to ship the item. Don’t worry, my name is Ge Ann, I am here to assist you.
First off, we appreciate your continued patience and professionalism in handling with this matter.
I checked on your account and I can see from here that you are trying to Print a Shipping Label for your Sold item. Babis, I would like to inform you that you cannot Print a shipping Label if you do not have any US address.
At the same time, for you to be able to ship this item, you can manually go to your local post office and print a shipping label there and you also need to manually upload a tracking number Babis.
If you have any further questions please don not hesitate to contact us again. We are always here to help you.
It's been a pleasure to serve you. I want to thank you for being a valued member of the eBay Global Community.
I wish you well and good health for your family. Thank you for choosing eBay. We value your business. Have a great day!
Sincerely,
Dear Babis,
Good Day! How are you today?
Thank you for contacting eBay Customer Service. I understand you cannot change your address for you to ship the item. Don’t worry, my name is Ge Ann, I am here to assist you.
First off, we appreciate your continued patience and professionalism in handling with this matter.
I checked on your account and I can see from here that you are trying to Print a Shipping Label for your Sold item. Babis, I would like to inform you that you cannot Print a shipping Label if you do not have any US address.
At the same time, for you to be able to ship this item, you can manually go to your local post office and print a shipping label there and you also need to manually upload a tracking number Babis.
If you have any further questions please don not hesitate to contact us again. We are always here to help you.
It's been a pleasure to serve you. I want to thank you for being a valued member of the eBay Global Community.
I wish you well and good health for your family. Thank you for choosing eBay. We value your business. Have a great day!
Sincerely,
25/11/17 22:32:20
Βρε παναθεμασε, τι ρωτας το ebay οταν σου απανταει ο haros?
Αυτο που σου ειπα εκανες, πηγες να τυπωσεις shipping label, κατι που αφορα μονο τους αμερικανους.
Απλως πηγαινε στο ταχυδρομειο, ταχυδρομησε το, και ανεβασε τον αριθμο τρακινγκ της αποδειξης του ταχυδρομειου στην πωληση σου.
Το shipping label που σου λεει στο τελος δεν σε αφορα, τα ελληνικα ταχυδρομεια δεν εχουν τετοια πραγματα για ιδιωτες.
Αυτο που σου ειπα εκανες, πηγες να τυπωσεις shipping label, κατι που αφορα μονο τους αμερικανους.
Απλως πηγαινε στο ταχυδρομειο, ταχυδρομησε το, και ανεβασε τον αριθμο τρακινγκ της αποδειξης του ταχυδρομειου στην πωληση σου.
Το shipping label που σου λεει στο τελος δεν σε αφορα, τα ελληνικα ταχυδρομεια δεν εχουν τετοια πραγματα για ιδιωτες.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
25/11/17 22:53:13
(25/11/17 22:32:20)haros Έγραψε: Βρε παναθεμασε, τι ρωτας το ebay οταν σου απανταει ο haros?
χαχαχαχα Τι να σου πουνε εσενα ΜΕΤΡΑΣ το θεμα βρε Δημητρη ειναι οτι δεν μου λενε πως να απαλειψω το usa και δεν βρισκω πουθενα,οσο για το αλλο γραφω π[αραπανω απο Δευτερα που θα το στειλω και θα μπω να γραψω ευελπιστω να μην εχω θεμα,ευχαριστω πολυ
25/11/17 23:04:27
Στο selling σου βγαζει τις δημοπρασιες που εχεις ενεργες, αν εκει πας πιο κατω την σελιδα σου λεει τα πουλημενα, sold items.
Σε αυτα θα φαινεται η πωληση σου και μαυρισμενο το $, οτι σε πληρωσε δηλαδη.
Εκει θα βαλεις αργοτερα και το τρακινγκ αριθμο.
Σε αυτα θα φαινεται η πωληση σου και μαυρισμενο το $, οτι σε πληρωσε δηλαδη.
Εκει θα βαλεις αργοτερα και το τρακινγκ αριθμο.
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
28/12/17 21:54:55
σημερα ελαβα ενα μηνυμα οτι μπορω να βαλω δημοπρασιες ή πωλησεις στο ebay χωρις να πληρωσω κατι αν πουλησω.Συγκεκριμενα '
'Sell internationally
for free
Increase the visibility of
your listings and pay no
final value fees*
εχει ερθει και σε αλλον, ισχυει;
μπορω να βαλω δημοπρασιες και να μην πληρωσω;
'Sell internationally
for free
Increase the visibility of
your listings and pay no
final value fees*