Οι πρωτες μας αγορες νομισματων για το 2018..
02/01/18 23:02:22
02/01/18 23:29:40
02/01/18 23:41:14
Μασάει η κατσίκα ταραμά;
02/01/18 23:49:30
Εγώ... ψώνισα πάλι το avatar μου, σε μία ακόμα έκδοση. (Άλλοι μαζεύουν Ελισάβετς, άλλοι μαζεύουν Ηρακλείς...)
Σύντροφε ukobke, είναι δόκιμος ο πληθυντικός "Ηρακλείς"; Και από πού;
Κάτω τα χέρια από τον Χανιώτη!
Κάτω τα χέρια από τη Βόρεια Μύκονο!
Κάτω τα χέρια από τη Βορειοδυτική Μάνη!
Σύντροφε ukobke, είναι δόκιμος ο πληθυντικός "Ηρακλείς"; Και από πού;
Κάτω τα χέρια από τον Χανιώτη!
Κάτω τα χέρια από τη Βόρεια Μύκονο!
Κάτω τα χέρια από τη Βορειοδυτική Μάνη!
03/01/18 09:23:14
Όχι δεν είναι δόκιμος όρος εκεί που το χρησιμοιποίησες. Είναι πληθυντικός του Ηρακλή αλλά όχι εκεί.
Μπερδεύεται ο κόσμος με τους Ηρακλείδες (τα παιδιά του).
Το σωστό το είπε ο φιλόσοφος Λιάπης (τον θυμάσαι; αυτόν με τις πινακίδες....) ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ και τόνο στη λήγουσα. Το οποίο μάλιστα το περιέβαλλαν δεόντως γελοιογράφοι περιΟπής... τότε.
Είμαι οπαδός του φιλόσοφου Λιάπη λοιπόν...
... άντε να κάνω κι εγώ την ερώτηση.... γιατί στα Αγγλικά δεν λένε Ercules ή Istory αλλά Hercules, History κλπ κλπ;
Σακάτ...
Μπερδεύεται ο κόσμος με τους Ηρακλείδες (τα παιδιά του).
Το σωστό το είπε ο φιλόσοφος Λιάπης (τον θυμάσαι; αυτόν με τις πινακίδες....) ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ και τόνο στη λήγουσα. Το οποίο μάλιστα το περιέβαλλαν δεόντως γελοιογράφοι περιΟπής... τότε.
Είμαι οπαδός του φιλόσοφου Λιάπη λοιπόν...
... άντε να κάνω κι εγώ την ερώτηση.... γιατί στα Αγγλικά δεν λένε Ercules ή Istory αλλά Hercules, History κλπ κλπ;
Σακάτ...
03/01/18 10:37:59
03/01/18 11:26:46
03/01/18 12:33:34
(03/01/18 09:23:14)ukobke Έγραψε: Είμαι οπαδός του φιλόσοφου Λιάπη λοιπόν..
φιλοσόφου Νίκο μου !
(03/01/18 09:23:14)ukobke Έγραψε: ... άντε να κάνω κι εγώ την ερώτηση.... γιατί στα Αγγλικά δεν λένε Ercules ή Istory αλλά Hercules, History κλπ κλπ;
Περίμενα κάτι πιο δύσκολο , εκτός αν ξεκινήσαμε με τα εύκολα λόγω εορταστικού κλίματος . Στο δια ταύτα λοιπόν, όλες οι λέξεις που έπαιρναν δασεία, στην αγγλική έχουν μπροστά ένα h/H. Άλλα παραδείγματα Hellas, Hippocrates, harmony, hypocrite και πολλές άλλες.
03/01/18 12:38:11
(03/01/18 11:26:46)sroussos Έγραψε: Να χαίρονται οι φίλοι μας τις νέες του προσθήκες στις συλλογές τους. Σήμερα παρέλαβα και εγώ ένα εικοσάλεπτο του 1895 . Λεω να το στείλω για βαθμολόγηση τί λέτε;Στέργιε καλημέρα και καλή χρονιά. Αν δεν με ξεγλάνε οι φωτογραφίες, υπάρχει λίγο λούστρο κυρίως γύρω από τα φύλλα. Αν είναι έτσι, εγώ νομίζω ότι οριακά βγαίνει χαμηλό MS... Θα σου πρότεινα να περίμενες μήπως βρεις κάτι καλύτερο γιατί και τα 30άρια, είναι 30άρια όπως και να το κάνουμε...
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 9 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis