Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
28/12/17 22:03:05
(28/12/17 21:54:55)epop Έγραψε: σημερα ελαβα ενα μηνυμα οτι μπορω να βαλω δημοπρασιες ή πωλησεις στο ebay χωρις να πληρωσω κατι αν πουλησω.Συγκεκριμενα 'Ανάργυρε αναμένω και γω να δω αν ισχύει .
'Sell internationally
for free
Increase the visibility of
your listings and pay no
final value fees*
εχει ερθει και σε αλλον, ισχυει;
μπορω να βαλω δημοπρασιες και να μην πληρωσω;
Μου ήρθε και μένα πριν καιρό και το δοκιμάζω στο αγγλικό ebay εδώ και κανενα μήνα .
Λογικά δεν θα μου έρθει τιποτα απο ebay για να πληρώσω .
Φυσικα στο PayPal δεν αλλάζει κατι .
28/12/17 23:25:18
Ναι, ισχυει, εφοσον πατησεις στις σημαιουλες των χωρων που εχει στο μαιλ σου και αποδεχτεις την προσφορα για το καθε ebay της χωρας ξεχωριστα.
Δεν θα πληρωνεις καθολου αμοιβες (προμηθειες) για οσο διαστημα ισχυει η προσφορα για αντικειμενα που θα σηκωνεις στα εβαυ αυτων των χωρων.
Να διαβασεις προσεκτικα τους ορους, για να μην κανεις καποια πατατα.
ΦΥΣΙΚΑ για το παυπαλ πληρωνεις την προμηθεια του.
Δεν θα πληρωνεις καθολου αμοιβες (προμηθειες) για οσο διαστημα ισχυει η προσφορα για αντικειμενα που θα σηκωνεις στα εβαυ αυτων των χωρων.
Να διαβασεις προσεκτικα τους ορους, για να μην κανεις καποια πατατα.
ΦΥΣΙΚΑ για το παυπαλ πληρωνεις την προμηθεια του.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
28/12/17 23:47:16
Tony, δεν χρειαζεται να περιμενεις για να δεις, αν πας στον λογαριασμο σου (στο αμερικανικο) ως πωλητης και πατησεις fees, σου δειχνει αυτοματα και αναλυτικα τι αμοιβες εχεις χρεωθει, το ιδιο δευτερολεπτο που εχει γινει μια πωληση, σε οποιοδηποτε εβαυ του κοσμου.
Δεν χρειαζεται να περιμενεις τον μηνιαιο..
Δεν χρειαζεται να περιμενεις τον μηνιαιο..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
29/12/17 00:00:08
Εχεις δίκιο. Δεν υπάρχει προμήθεια στην πώληση .
Υπάρχει όμως στα μεταφορικά και όταν κανείς scheduled list
Υπάρχει όμως στα μεταφορικά και όταν κανείς scheduled list
29/12/17 00:10:04
Ναι, και οταν βαλεις δημοπρασια μικροτερη των 7 ημερων, γιαυτο εγραψα διαβαστε τους ορους.
Επισης πρεπει να βαλετε οπωσδηποτε οτι στελνετε και διεθνως.
Τονυ, εχω δωσει αρκετα πραγματα και ουτε στα μεταφορικα μου χρεωσε προμηθεια, ουτε το Γερμανικο,ουτε το Γαλλικο.
Αλλα και να σου χρεωσε εσενα το Αγγλικο, μικρο πολυ το ποσο, οποτε...(παντως κανονικα ουτε το Αγγλικο θα επρεπε να σε χρεωσει στα μεταφορικα)
Τονυ, εχω δωσει αρκετα πραγματα και ουτε στα μεταφορικα μου χρεωσε προμηθεια, ουτε το Γερμανικο,ουτε το Γαλλικο.
Αλλα και να σου χρεωσε εσενα το Αγγλικο, μικρο πολυ το ποσο, οποτε...(παντως κανονικα ουτε το Αγγλικο θα επρεπε να σε χρεωσει στα μεταφορικα)
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
29/12/17 00:19:17
(29/12/17 00:10:04)haros Έγραψε: Ναι, και οταν βαλεις δημοπρασια μικροτερη των 7 ημερων, γιαυτο εγραψα διαβαστε τους ορους.
Με εχει χρεώσει σε ολα κανονικά Δημήτρη στα μεταφορικά .Σε ολα !!
29/12/17 00:23:30
Εγω ειμαι πιο ομορφος και δεν με χρεωσε στα μεταφορικα σε κανενα.. , το ξανατσεκαρα.
Μηπως εχεις βαλει εξαιρεσεις οτι δεν στελνεις σε καποιες χωρες ?
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
29/12/17 00:41:46
04/01/18 11:26:26
Πόσο ειναι η προμήθεια του ebay για νομίσματα;
Για να δω αν γλυτώνω τίποτα που πήρα την σφραγίδα.
Για να δω αν γλυτώνω τίποτα που πήρα την σφραγίδα.
04/01/18 11:50:42
(29/12/17 00:23:30)haros Έγραψε: Εγω ειμαι πιο ομορφος και δεν με χρεωσε στα μεταφορικα σε κανενα.. , το ξανατσεκαρα.
Δημήτρη, η αμοιβή (προμήθεια) του ebay, υπολογίζεται ΚΑΙ στα ταχυδρομικά. Ψάχτο καλύτερα (καλλίτερα).
http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 29 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis