cleaned and restoned
02/04/18 07:17:11
κι όμως Νικόλα, η ιστορία είναι πραγματική.
02/04/18 07:27:29
Το άφησα για ξεχωριστό.
Δημήτρη, πρέπει να εξετάζεις τα πράγματα ανάλογα με την εποχή τους.
Ο Φροϋδης ήταν πρόεδρος επειδή κανένας άλλος δεν έμπαινε.
Πιστεύεις ότι η ΠΝΕ πλέον είναι καλύτερη από αυτό που ήταν; Να εξηγούμαι. Παλαιότερα πηγαίναμε στην ΠΝΕ από τις 8 το πρωί και φεύγαμε στις δύο. Σήμερα ούτε δυο ώρες δεν λειτουργεί, παρά οι γύρω καφετέριες.
Τουλάχιστον αυτός με τα λάθη του, την κράτησε ζωντανή και προπαντός με ζωντάνια κάτι που σήμερα δεν υπάρχει.
Δημήτρη, πρέπει να εξετάζεις τα πράγματα ανάλογα με την εποχή τους.
Ο Φροϋδης ήταν πρόεδρος επειδή κανένας άλλος δεν έμπαινε.
Πιστεύεις ότι η ΠΝΕ πλέον είναι καλύτερη από αυτό που ήταν; Να εξηγούμαι. Παλαιότερα πηγαίναμε στην ΠΝΕ από τις 8 το πρωί και φεύγαμε στις δύο. Σήμερα ούτε δυο ώρες δεν λειτουργεί, παρά οι γύρω καφετέριες.
Τουλάχιστον αυτός με τα λάθη του, την κράτησε ζωντανή και προπαντός με ζωντάνια κάτι που σήμερα δεν υπάρχει.
02/04/18 08:09:41
02/04/18 11:12:44
Δυο, και πολλες που δεν γνωρίζουμε. Το να προσθεσεις μια κουκουβαγια νομισματοσημο, παρμενη από άλλο νομισμα δεν είναι και ο,τι ευκολοτερο. Σιγουρα ο Φρούδης θα ειχε περισσες γνωσεις για οσους ασχοληθηκαν με το σπορ. Δυσκολο να βρεις και αγοραστη σ'αυτα τα λεφτα.
Δεν ηξερα ότι ηταν προεδρος Νικο, ο Απολλων νομιζα ηταν ο μονιμος προεδρος κι ο Φρούδης γραμματεας και ταμιας.
Συγκρινεις δυο εντελως ανομοιες εποχες, αλλα ναι φυσικα και προτιμουσα και την τοτε λεσχη (που λειτουργουσε λιγο και σαν μαγαζι) από την σημερινη. Δεν παυω όμως να αναγνωρίζω και το τεραστιο εργο στον Ορφεα, αφου επι εποχης του και χαρη στην προσωπικη του δουλεια και μερακι μαζι με τον Ζαχαρια εγινε η επεκταση και ο εκσυγχρονισμος της λέσχης. Και ο σημερινος προεδρος και το ΔΣ που τα συνεχιζουν σημερα.
Δεν ηξερα ότι ηταν προεδρος Νικο, ο Απολλων νομιζα ηταν ο μονιμος προεδρος κι ο Φρούδης γραμματεας και ταμιας.
Συγκρινεις δυο εντελως ανομοιες εποχες, αλλα ναι φυσικα και προτιμουσα και την τοτε λεσχη (που λειτουργουσε λιγο και σαν μαγαζι) από την σημερινη. Δεν παυω όμως να αναγνωρίζω και το τεραστιο εργο στον Ορφεα, αφου επι εποχης του και χαρη στην προσωπικη του δουλεια και μερακι μαζι με τον Ζαχαρια εγινε η επεκταση και ο εκσυγχρονισμος της λέσχης. Και ο σημερινος προεδρος και το ΔΣ που τα συνεχιζουν σημερα.
02/04/18 11:26:58
Σωστά Δημήτρη, ο Απόλλωνας ήταν πρόεδρος. Νομίζω ένα διάστημα μόνο είχε μπει ο Φρούδης πρόεδρος νομίζω ξέρεις ποια.
Για τη νέα εποχή τουλάχιστον εσύ εγώ ο "Ο" και ο "Ω" ξέρουμε τα προκαταρτικά από πρώτο χέρι. Ξεκίνησε πολύ καλά πάντως.
Όσο για το σήμερα της ΠΝΕ, συμφωνήσαμε.
Για τη νέα εποχή τουλάχιστον εσύ εγώ ο "Ο" και ο "Ω" ξέρουμε τα προκαταρτικά από πρώτο χέρι. Ξεκίνησε πολύ καλά πάντως.
Όσο για το σήμερα της ΠΝΕ, συμφωνήσαμε.
02/04/18 11:29:00
Μου αρέσουν πολύ τα συνθηματικά στο δημόσιο διάλογο .
02/04/18 11:58:10
02/04/18 12:11:58
Δεν είναι συνθηματικά. Τα έγραψε ο Δημήτρης
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 13 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis