Γεώργιος 10 λεπτά καθάρισμα - 2 νόμισμα
15/04/19 08:48:17
Φιλε καλημερα και καλη εβδομαδα,να σε ρωτησω εκει ψηλα στο 10 σου διεφυγε λιγο και εχει πρασινιλα,λες αν βαλεις τελοβουρτσα να φυγει ή σβουρακι;;;με γυαλοχαρτο κατοσταρι πιστευω θα φυγει επισης αλλα φοβαμαι μην κανεις καμμια ζημια στα νυχια σου γιατι ειναι μικρα νομισματα και θελει λεπτεπιλεπτες κινησεις
15/04/19 10:50:02
Σε ευχαριστώ πολλή για την απάντηση τα νομίσματα τα καθαρίζω με το χέρι δεν έχει μπει μηχάνημα φιλικά Γιώργος
(15/04/19 08:48:17)μαρκος Έγραψε: Φιλε καλημερα και καλη εβδομαδα,να σε ρωτησω εκει ψηλα στο 10 σου διεφυγε λιγο και εχει πρασινιλα,λες αν βαλεις τελοβουρτσα να φυγει ή σβουρακι;;;με γυαλοχαρτο κατοσταρι πιστευω θα φυγει επισης αλλα φοβαμαι μην κανεις καμμια ζημια στα νυχια σου γιατι ειναι μικρα νομισματα και θελει λεπτεπιλεπτες κινησεις
15/04/19 16:59:03
ΠΡΟΣ Μαρκος
Α ξέχασα καλή εβδομάδα να έχεις και εσύ τίποτα από όλα τα παραπάνω που αναφέρεις δεν έχω βάλει στο νόμισμα τίποτα από αυτά όλα είναι στο χέρι αν θες το πιστεύεις αν όχι καλή καρδιά φιλικά Γιώργος
Α ξέχασα καλή εβδομάδα να έχεις και εσύ τίποτα από όλα τα παραπάνω που αναφέρεις δεν έχω βάλει στο νόμισμα τίποτα από αυτά όλα είναι στο χέρι αν θες το πιστεύεις αν όχι καλή καρδιά φιλικά Γιώργος
(15/04/19 08:48:17)μαρκος Έγραψε: Φιλε καλημερα και καλη εβδομαδα,να σε ρωτησω εκει ψηλα στο 10 σου διεφυγε λιγο και εχει πρασινιλα,λες αν βαλεις τελοβουρτσα να φυγει ή σβουρακι;;;με γυαλοχαρτο κατοσταρι πιστευω θα φυγει επισης αλλα φοβαμαι μην κανεις καμμια ζημια στα νυχια σου γιατι ειναι μικρα νομισματα και θελει λεπτεπιλεπτες κινησεις
15/04/19 18:04:23
Αγαπητε Γιωργο δεν εχω λογο να μην να σε πιστευω,αλλωστε γιαυτο σου προτεινα τελοβουρτσα ή σβουρακι ,νασαι καλα .
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis