Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
22/01/17 20:26:47
Γιωργο αυτη ειναι μια απο τις αδυναμιες του συστηματος του εβαυ που δεν υπαρχει τροπος να αντιμετωπιστει.
Με απλο, απλως τσεκαρεις διπλα στην πωληση την επιλογη mark as shipped, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.
Αυτο επηρεαζει τον χαρακτηρισμο ως τοπ σελλερ, εαν εχεις πολλες πωλησεις που δεν εχεις βαλει τρακινγκ, σε σχεση με τις συνολικες σου.
Απο την αλλη, για φτηνα νομισματα (10-15 ευρω) ειναι απολυτως ασυμφορο να ζητας απο τον ξενο αγοραστη να πληρωνει το κοστος του συστημενου, θα προτιμησει να το παρει απο αλλου.
Μια λυση ειναι τα φτηνα νομισματα να βγαινουν σε λοτακια των 30-40 ευρω ,οποτε το κοστος του συστημενου να καταπινεται πιο ευκολα.
Εχει ομως και αυτο τα μειονεκτηματα του.
Με απλο, απλως τσεκαρεις διπλα στην πωληση την επιλογη mark as shipped, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.
Αυτο επηρεαζει τον χαρακτηρισμο ως τοπ σελλερ, εαν εχεις πολλες πωλησεις που δεν εχεις βαλει τρακινγκ, σε σχεση με τις συνολικες σου.
Απο την αλλη, για φτηνα νομισματα (10-15 ευρω) ειναι απολυτως ασυμφορο να ζητας απο τον ξενο αγοραστη να πληρωνει το κοστος του συστημενου, θα προτιμησει να το παρει απο αλλου.
Μια λυση ειναι τα φτηνα νομισματα να βγαινουν σε λοτακια των 30-40 ευρω ,οποτε το κοστος του συστημενου να καταπινεται πιο ευκολα.
Εχει ομως και αυτο τα μειονεκτηματα του.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
22/01/17 20:35:19
εχω δει εναν και αντι για tracking number, στα απλά βάζει τον αριθμό της απόδειξης.
Λέω να κανω αυτο.
Λέω να κανω αυτο.
22/01/17 20:46:42
εαν το παιρνει το συστημα, δοκιμασε το, ομως αυτο παει αυτοματα και στον αγοραστη , εαν το βαλει στο ψαξιμο και καταλαβει οτι δεν ειναι εγκυρο, μπορει να εχειςμετα μειλ,εξηγησεις κλπ..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
23/01/17 09:06:00
Το δοκίμασα και μου βγάζει μήνυμα κοντολογίς μην πας να μας δουλέψεις.. :)
24/01/17 04:48:29
(13/01/17 17:34:43)epop Έγραψε: γιωργο εχω μπροστα μου το θεμα.Αν και στις 11/11/2013 στις 15:40 εγραψες :''Για αυτό ο κανόνας είναι να ζητάς τιμολόγηση στο νόμισμα του πωλητή όχι σε ευρώ.''
ο tonig ειναι ο πρωτος που εξηγησε αναλυτικα βημα βημα τις ενεργειες για να γινει αυτο εφικτο στις 16:45.
Μ αρεσει να αποδιδω τα του καισαρος......
δεν θα ειχα προβλημα να αποδωσω και σε σενα τα συγχαρητηρια που μας ''ξυπνησατε''
Σε πολλά πράγματα είχα προσπαθήσει να σας ξυπνήσω, αλλά τα άακουσα κια από πάνω.
Παράθεση:Για να μαθαίνουν οι παλιότεροι και να θυμούνται οι νεώτεροι (έτσι ακριβώς).
Παράθεση:Παράθεση:Το 2003 φέρεται να έχουν εκδοθεί 650.700 πεντάλεπτα. Είναι λίγο πιο πάνω από 30.000 ευρώ (ή με 30.000 ευρώ + κάποιο μπαχτσίσι παίρνεις 600.000 πεντάλεπτα του 2003, τα υπόλοιπα τα αφήνεις για τα blister). 600.000 πεντάλεπτα είναι 12.000 μασούρια. Τα πουλάς στη χονδρική 50 ευρώ το μασούρι (λιανική είχαν φτάσει 150 ευρώ). Με 700 μασούρια έχεις βγάλει τα λεφτά σου. Τα υπόλοιπα 11.300 τα πουλάς όσο θέλεις.
Ή κρατάς 300 μασούρια και τα υπόλοιπα 11.000 τα ρευστοποιείς. Εισπράτεις συνολικά 700*50=35.000 + 11.000*2,50=27.500 = 62.500 και σου έχουν μείνει και 300 μασούρια.
Αναφέρομαι σε κάτι που συνέβη πραγματικά. Δεν ξέρω αν συγκεκριμένος κύριος αγόρασε 12.000 ή 10.000 ή 8.000 μασούρια και πόσο ακριβώς τα έδινε σε χονδρική, αλλά τα υπόλοιπα έγιναν κάπως έτσι.
Βέβαια, όλα αυτά που λέτε για τα μασούρια είναι τελείως φανταστικά, όπως εξηγεί ο φίλος παρακάτω:
Παράθεση:Το σενάριο με τα πεντάλεπτα είναι εντελώς φανταστικό. Χρειάζεται και ένα φορτηγάκι να μεταφερθούν 12.000 μασούρια και μια αποθήκη να αποθηκευτούν κτλ κτλ.
Είχα γράψει και άλλα πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά τα έσβησα, γιατί θεωρήθηκα "φαντασιόπληκτος". Ακόμα και ο Ανάργυρος (epop) "μου την είχε πει" στο τηλέφωνο.
Επίσης και αυτό είναι κάπως σχετικό
http://*****.gr/index.php?topic=89.0
Αντρέα, δεν μπορώ να μην θυμάμαι "τα παλιά"...
24/01/17 18:15:30
.........Γιώργο τα παλιά είναι παλιά...Τώρα είμαστε στο τώρα...Τα μελλούμενα είναι στα μελλούμενα.......
Ας μην το ανοίξω το θέμα, γιατί θα βγούμε εκτός θέματος...
Ας μην το ανοίξω το θέμα, γιατί θα βγούμε εκτός θέματος...
There is nothing scary about facing the truth...
20/02/17 15:10:11
Καλησπερα.
Οταν Αμερικανος πωλητης αναφερει απστολη USPS First Class Mail International αυτο σημαινει οτι υπαρχει καποιο tracking number ή ειναι επι ξυλου κρεμαμενο;
ευχαριστω
Οταν Αμερικανος πωλητης αναφερει απστολη USPS First Class Mail International αυτο σημαινει οτι υπαρχει καποιο tracking number ή ειναι επι ξυλου κρεμαμενο;
ευχαριστω
26/02/17 19:04:04
Αφου δεν κοστιζει ας εκφρασω μια απορια ακομα.
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να βαλω χρηματα στο δικο μου paypal balance απο την καρτα μου.
Να τα βαλω εκει να υπαρχουν δηλαδη , οχι να κανω αμεση πληρωμη.
Ευχαριστω
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να βαλω χρηματα στο δικο μου paypal balance απο την καρτα μου.
Ευχαριστω
26/02/17 19:05:10
(26/02/17 19:04:04)coll Έγραψε: Αφου δεν κοστιζει ας εκφρασω μια απορια ακομα.
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να βαλω χρημαα στο paypal balance απο την καρτα μου.
Όχι, μόνο με έμβασμα.
26/02/17 19:56:49
(26/02/17 19:05:10)noobcollector Έγραψε:(26/02/17 19:04:04)coll Έγραψε: Αφου δεν κοστιζει ας εκφρασω μια απορια ακομα.
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να βαλω χρημαα στο paypal balance απο την καρτα μου.
Όχι, μόνο με έμβασμα.
Ευχαριστω για την ανταποκριση.
Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος, αν μπορεις εξηγησε μου παρακαλω, πως μπορει να γινει αυτο;
Πως θα κανω εμβασμα στο paypal balance;
Ευχαριστω
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 28 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis