Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
26/02/17 22:45:28
Να ζητήσω και γω τα φώτα σας
Μπήκα στο Pay pal μου στο top up και μου βγάζει λογαριασμό στην Γερμανία Deutsche Bank
Add money from your bank to your PayPal account
Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information.
Μπήκα στο Pay pal μου στο top up και μου βγάζει λογαριασμό στην Γερμανία Deutsche Bank
Add money from your bank to your PayPal account
Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information.
- To get started, add PayPal as a transfer recipient by logging in to your online bank account (or visiting your bank) and following your bank's instructions.
- Print the information below, or copy and paste it directly into your bank's online form.
PayPal transfer recipient information
Ακολουθεί ο λογαριασμός , Αν κάνω έμβασμα στον λογαριασμό αυτό τα χρήματα θα πάνε στο balance μου.Μέχρι τώρα δεν μου έβγαζε λογαριασμό
26/02/17 23:03:55
top up έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές και το βρίσκω πολύ βολικό,
(έχω συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό στο paypal)
πατώντας top up μου βγάζει τα στοιχεία της κατάθεσης στη Deutsche Bank,
για Ευρώπη εκεί είναι ο λογαριασμός του paypal.
Κάνω τη μεταφορά των χρημάτων ηλεκτρονικά επιλέγοντας να μοιραστούν τα έξοδα
και χρεώνομαι 1€ για τη μεταφορά, τα χρήματα στο balance φαίνονται συνήθως σε
2 μέρες και αυτό είναι το μειονέκτημα, αν κάποιος χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσει άμεσα.
2 μέρες και αυτό είναι το μειονέκτημα, αν κάποιος χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσει άμεσα.
26/02/17 23:05:39
Ναι αν κανεις σωστά το έμβασμα θα πιστωθούν στο PayPal balance
Βασικό ο αποστολέας του εμβάσματος να είναι το ίδιο όνομα
belpedro οι περισσότεροι πωλητές δεν απαιτούν άμεση πληρωμή. Μακάρι το πρόβλημα του PayPal να ήταν μόνο αυτές οι 2-3 μέρες.
Βασικό ο αποστολέας του εμβάσματος να είναι το ίδιο όνομα
belpedro οι περισσότεροι πωλητές δεν απαιτούν άμεση πληρωμή. Μακάρι το πρόβλημα του PayPal να ήταν μόνο αυτές οι 2-3 μέρες.
26/02/17 23:08:18
26/02/17 23:09:48
(26/02/17 23:03:55)belpedro Έγραψε: top up έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές και το βρίσκω πολύ βολικό,Ευχαριστώ για την απάντηση Αυτό μου έβγαλε και γραφεί πως θα κάνει 2-2 μέρες για να περάσουν στο balance ,
Θα κάνω δοκιμή με έμβασμα μικρό , άλλα είμαστε στο τέλος του μήνα και μπορεί να μην γίνει από την Τράπεζα.
26/02/17 23:50:54
Eγώ θα ήθελα να ρωτήσω με ποιά διαδικασία μπορεί να γίνει η μετατροπή σε νόμισμα και να πληρωθεί στο ebay κάποιο αντικείμενο κατευθείαν από την κάρτα?
27/02/17 00:01:08
Έχει μια επιλογή add currency
Εκεί βάζεις οποίο νόμισμα θέλεις
Όταν πληρώνεσαι στερλίνες μπαίνει στερλίνες
Όταν δολάριο μπαίνει στα δολάρια κοκ
Μπορείς να κανεις και μετατροπές
Πληρώνοντας με την κάρτα γίνετε απευθείας μετατροπή όπως και όταν έχεις επιστροφή στην Κάρτα Πχ αν σου επιστρέψουν στερλινες στην κάρτα ευρώ θα μετατραπούν αυτομάτως σε ευρώ και θα πιστωθούν στην κάρτα
Δεν είναι ίδιο καθεστώς με λογαριασμό. Αν έστελναν στερλινες σε λογαριασμό ευρώ το έμβασμα θα επιστρέφονταν στον αποστολέα
Εκεί βάζεις οποίο νόμισμα θέλεις
Όταν πληρώνεσαι στερλίνες μπαίνει στερλίνες
Όταν δολάριο μπαίνει στα δολάρια κοκ
Μπορείς να κανεις και μετατροπές
Πληρώνοντας με την κάρτα γίνετε απευθείας μετατροπή όπως και όταν έχεις επιστροφή στην Κάρτα Πχ αν σου επιστρέψουν στερλινες στην κάρτα ευρώ θα μετατραπούν αυτομάτως σε ευρώ και θα πιστωθούν στην κάρτα
Δεν είναι ίδιο καθεστώς με λογαριασμό. Αν έστελναν στερλινες σε λογαριασμό ευρώ το έμβασμα θα επιστρέφονταν στον αποστολέα
27/02/17 00:07:38
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Μάνθο, αλλά θα ήθελα να μάθω την διαδικασία που αναφέρει εδώ ο Ανάργυρος
Εκτός κι αν ο τρόπος είναι ότι συμπλήρωσες στην απάντησή σου
(13/01/17 11:50:13)epop Έγραψε: Kαι εγω πληρωνα χρονια με ισοτιμιες paypal μεχρι που ανοιξε το θεμα το 2013 ο silahim στο στεκι και ο toni-g μας ειπε τον τροπο ετσι ωστε να χρεωνομαστε την αλλαγη στην τραπεζα.
Εκτός κι αν ο τρόπος είναι ότι συμπλήρωσες στην απάντησή σου
27/02/17 00:13:58
(27/02/17 00:07:38)Nonos Έγραψε: Σε ευχαριστώ για την απάντηση Μάνθο, αλλά θα ήθελα να μάθω την διαδικασία που αναφέρει εδώ ο Ανάργυρος(13/01/17 11:50:13)epop Έγραψε: Kαι εγω πληρωνα χρονια με ισοτιμιες paypal μεχρι που ανοιξε το θεμα το 2013 ο silahim στο στεκι και ο toni-g μας ειπε τον τροπο ετσι ωστε να χρεωνομαστε την αλλαγη στην τραπεζα.
Όταν κανεις check out έχει μια επιλογή που σε ρωτάει ποιος θελεις να κάνει την μετατροπή νομίσματος το PayPal η η εκδότρια τράπεζα της κάρτας σου?
Εγώ επειδή είχα συνδέσει και κάρτα δολαρίου όταν αγόραζα σε usd επέλεγα τράπεζα που δεν υπήρχε μετατροπή.
Σε κάθε άλλη περίπτωση επέλεγα PayPal δαγκωτό γιατί η τράπεζα ήταν ασύμφορη
27/02/17 08:28:14
Μιχάλη αυτό που αναφέρει ο Ανάργυρος ειναι το παρακάτω :
Μπαίνεις στο PayPal και πας
my profile
My money
My preaproved payments
Set available funding sources
Convertion options
Και στην συνέχεια δηλώνεις οτι η μετατροπή θες να γίνεται στην τράπεζα σου
Μπαίνεις στο PayPal και πας
my profile