Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
09/03/17 13:30:43
Ερωτηση.
Οταν ενα νομισμα σε ενα σαιτ ειναι σε pre sale και εγω κανω μια παραγγελια που μεταξυ αλλων θα βαλω κ αυτο. Θα γινουν 2 αποστολες απ το σαιτ κ θα πληρωσω 2 φορες μεταφορικα?
Οταν ενα νομισμα σε ενα σαιτ ειναι σε pre sale και εγω κανω μια παραγγελια που μεταξυ αλλων θα βαλω κ αυτο. Θα γινουν 2 αποστολες απ το σαιτ κ θα πληρωσω 2 φορες μεταφορικα?
09/03/17 13:32:50
Συνηθως κρατουν ολη την παραγγελια μεχρι να εχουν ολα τα αντικειμενα και μετα την στελνουν, αλλα καλυτερα να τους ρωτησεις απο την φορμα επικοινωνιας που σιγουρα θα εχουν καπου στο σαιτ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
09/03/17 15:01:30
Σ ευχαριστω Δημητρη
09/03/17 20:57:14
ερωτηση....
αν στειλω balance σε συναδελφο...το ποσον μετραει στο ετησιο οριο?
αν στειλω balance σε συναδελφο...το ποσον μετραει στο ετησιο οριο?
09/03/17 21:00:54
09/03/17 21:04:11
09/03/17 21:15:05
οχι μετράει μόνο όταν φορτώνεις από κάρτα.
Δεν εχει σημασια που αγοράζεις.
Η καρτα τον μηνα σε αφηνει μεχρι τόσο.
Αν σου στέλνει καποιος ποσο κατευθειαν paypal δεν εχει όριο, γιατι απλά το paypal ειναι Λουξεμβούργο και όχι ελληνικό.
Δεν εχει σημασια που αγοράζεις.
Η καρτα τον μηνα σε αφηνει μεχρι τόσο.
Αν σου στέλνει καποιος ποσο κατευθειαν paypal δεν εχει όριο, γιατι απλά το paypal ειναι Λουξεμβούργο και όχι ελληνικό.
12/03/17 08:31:02
εχω αποριες με το τελωνειο.
θελω να αγορασω αυτο πχ http://www.ebay.com/itm/1858-A-France-Go...Sw2gxYoPyd
απο αμερικη,κοστος 1400 ευρω,τι γινεται?
θελω να αγορασω αυτο πχ http://www.ebay.com/itm/1858-A-France-Go...Sw2gxYoPyd
απο αμερικη,κοστος 1400 ευρω,τι γινεται?
12/03/17 12:17:39
Καποιοι πωλητες απο Αμερικη δηλωνουν στο εντυπο που βαζουν πανω στο γραμμα χαμηλη αξια , οι περισσοτεροι ομως θα να γραψουν την πραγματικη.
Εαν το στειλουν με τα κρατικα τους ταχυδρομεια,(USPS) υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην διαβασουν την αναγραφομενη αξια τα εδω τελωνεια και να την γλυτωσεις.
Εαν ομως τηνδιαβασουν, το κρατουν και σου στελνουν χαρτι για τα περεταιρω, να πληρωσεις δασμους φπα κλπ κλπ .
Εαν το στειλουν απο Αμερικη με ιδιωτικη κουριερ ,δεν την γλυτωνεις με τιποτα, θα τα πληρωσεις
Ο επενδυτικος χρυσος δεν εχει φπα, αλλα θα πρεπει να πας στο τελωνειο με το ΦΕΚ σταχερια σουκαι να φας την μερα σου για να το δεχτουν.
Εαν το στειλουν με τα κρατικα τους ταχυδρομεια,(USPS) υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην διαβασουν την αναγραφομενη αξια τα εδω τελωνεια και να την γλυτωσεις.
Εαν ομως τηνδιαβασουν, το κρατουν και σου στελνουν χαρτι για τα περεταιρω, να πληρωσεις δασμους φπα κλπ κλπ .
Εαν το στειλουν απο Αμερικη με ιδιωτικη κουριερ ,δεν την γλυτωνεις με τιποτα, θα τα πληρωσεις
Ο επενδυτικος χρυσος δεν εχει φπα, αλλα θα πρεπει να πας στο τελωνειο με το ΦΕΚ σταχερια σουκαι να φας την μερα σου για να το δεχτουν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
12/03/17 12:37:32
(12/03/17 12:17:39)haros Έγραψε: Καποιοι πωλητες απο Αμερικη δηλωνουν στο εντυπο που βαζουν πανω στο γραμμα χαμηλη αξια , οι περισσοτεροι ομως θα να γραψουν την πραγματικη.
να υποθεσω οτι αν δηλωθει αξια 50 ευρω φευγει ανασφαλιστο το δεμα?
οποτε αν χαθει η αν εγω ειμαι απατεωνας και δηλωσω οτι πηρα αερα κοπανιστο χανει τα λεφτα του ολα?
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 30 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis