ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους
25/01/18 09:39:42
ΛΑΚΗΣ
Aναλογα τι ψάχνεις φίλε μου.
Θελεις να εχεις ενα αποθεματικό των χρημάτων σου σε ασήμι για δικους σου λόγους?
Φοβάσαι μη γίνει κάνα κάκο σε πανελλήνιο επίπεδο και θεωρεις οτι το ασημι θα σε εξασφαλίσει?
Το κάνεις για επένδυση?
Το κάνεις απλά για το χόμπυ σου και δε σε νοιάζει αν χάσεις και λίγα χρήματα?
Η γνώμη μου είναι η εξής....Οσες περισσότρες φορες 'γυρνας' τα λεφτα σου σε ασήμι / χρυσό και τούμπαλιν σε βαθος χρόνου χάνεις διότι πληρωνεις περισσοτερες φορές προμήθεια διοτι απο καπου πρεπει να τα αγορασεις.
Οπότε θα σου πω να αγοράσεις κυκλοφορημενα 30δραχμα στο μέταλο και αν ανεβει το ασήμι σε μερικά χρόνια θα σαι κερδισμενος. Επίσης αυτα πωλούνται εύκολα.
Αν πάρεις μισο κιλό ασημι σε πλάκα ειναι τεφαρίκι πράμα ποιος θα στο αγοράσει στο μέλλον ...λίγοι.
Aναλογα τι ψάχνεις φίλε μου.
Θελεις να εχεις ενα αποθεματικό των χρημάτων σου σε ασήμι για δικους σου λόγους?
Φοβάσαι μη γίνει κάνα κάκο σε πανελλήνιο επίπεδο και θεωρεις οτι το ασημι θα σε εξασφαλίσει?
Το κάνεις για επένδυση?
Το κάνεις απλά για το χόμπυ σου και δε σε νοιάζει αν χάσεις και λίγα χρήματα?
Η γνώμη μου είναι η εξής....Οσες περισσότρες φορες 'γυρνας' τα λεφτα σου σε ασήμι / χρυσό και τούμπαλιν σε βαθος χρόνου χάνεις διότι πληρωνεις περισσοτερες φορές προμήθεια διοτι απο καπου πρεπει να τα αγορασεις.
Οπότε θα σου πω να αγοράσεις κυκλοφορημενα 30δραχμα στο μέταλο και αν ανεβει το ασήμι σε μερικά χρόνια θα σαι κερδισμενος. Επίσης αυτα πωλούνται εύκολα.
Αν πάρεις μισο κιλό ασημι σε πλάκα ειναι τεφαρίκι πράμα ποιος θα στο αγοράσει στο μέλλον ...λίγοι.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους - από ΛΑΚΗΣ - 20/01/18 10:34:21
RE: ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους - από μαρκος - 21/01/18 10:24:29
RE: ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους - από ΛΑΚΗΣ - 25/01/18 09:18:18
RE: ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους - από solferino - 25/01/18 09:39:42
RE: ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους - από ΛΑΚΗΣ - 25/01/18 11:08:57
RE: ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους - από solferino - 25/01/18 11:39:21
RE: ασημενια 30 δρχ 5 βασηλεις..ερωτηση για αγορα τους - από ΛΑΚΗΣ - 25/01/18 12:15:45
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis