kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή
18/05/18 20:41:27
Δε συγκινούν αυτά στην ελλάδα αλλά έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Αυτό είναι εύκολο αλλά σε καλή κατασταση, συνήθως βρίσκονται πλυμένα με χημικά και όχι τόσο όμορφα. Δε φαίνεται στη φωτο η ωραία " χρυσαφένια " πατίνα ( όχι επιχρυσωμένο )
Το περίεργο (?) όμως είναι τι διαδρομή ακολούθησε μεχρι να βρεθεί στα χέρια μου το συγκεκριμένο στη φώτο. Το κέρδισα πριν μερικά χρόνια από το γερμανό SOL στο εβαυ 30 - 40 ευρω. Τώρα έχει εξαφανιστεί αυτός, μάλλον πουλάει σε πιο σοβαρό venue, αλλά τότε έβγαζε αρκετό υλικό. Μετά από πολύ καιρό τυχαία βλεπω το ίδιο νόμισμα ( φαίνεται εύκολα ειδικά που δεν είναι καλά χτυπημένο στην περιοχή της ημερομηνίας ) " sold " για 120 σε παλιά δημοπρασία του rauch στην αυστρία.
Το ρητορικό ερώτημα είναι πώς γίνεται αυτό που " πούλησε " ο αυστριακός να βρεθεί 2 μήνες μετά την "πώληση" στα αζήτητα, απούλητα και σκουπίδια που ξεφορτωνόταν ο SOL στο ebay οπού θα φύγει στο 1/3 της τιμής που ήθελαν να το πουλήσουν ? ?
Όταν το είδα στον κατάλογο κάτι μου θύμισε αμέσως, έψαξα το βρήκα το κοίταγα που ήταν το ίδιο και γέλαγα. Και 120 ( συν όσα ακόμα χρεώνουν αυτοί για να ψωνίσεις από κει ) ποιος δίνει για αυτό το νόμισμα, θα τρελαθούμε τελείως ? Πέντε τέτοια παιρνεις απο το εβαυ με αυτά τα λεφτά
Το περίεργο (?) όμως είναι τι διαδρομή ακολούθησε μεχρι να βρεθεί στα χέρια μου το συγκεκριμένο στη φώτο. Το κέρδισα πριν μερικά χρόνια από το γερμανό SOL στο εβαυ 30 - 40 ευρω. Τώρα έχει εξαφανιστεί αυτός, μάλλον πουλάει σε πιο σοβαρό venue, αλλά τότε έβγαζε αρκετό υλικό. Μετά από πολύ καιρό τυχαία βλεπω το ίδιο νόμισμα ( φαίνεται εύκολα ειδικά που δεν είναι καλά χτυπημένο στην περιοχή της ημερομηνίας ) " sold " για 120 σε παλιά δημοπρασία του rauch στην αυστρία.
Το ρητορικό ερώτημα είναι πώς γίνεται αυτό που " πούλησε " ο αυστριακός να βρεθεί 2 μήνες μετά την "πώληση" στα αζήτητα, απούλητα και σκουπίδια που ξεφορτωνόταν ο SOL στο ebay οπού θα φύγει στο 1/3 της τιμής που ήθελαν να το πουλήσουν ? ?
Όταν το είδα στον κατάλογο κάτι μου θύμισε αμέσως, έψαξα το βρήκα το κοίταγα που ήταν το ίδιο και γέλαγα. Και 120 ( συν όσα ακόμα χρεώνουν αυτοί για να ψωνίσεις από κει ) ποιος δίνει για αυτό το νόμισμα, θα τρελαθούμε τελείως ? Πέντε τέτοια παιρνεις απο το εβαυ με αυτά τα λεφτά
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 18/05/18 20:41:27
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από haros - 18/05/18 20:51:45
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από digo - 18/05/18 22:36:52
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 21/05/18 17:43:21
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από haros - 21/05/18 18:35:02
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 21/05/18 18:50:04
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από epop - 21/05/18 19:16:13
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 22/05/18 19:35:33
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis