kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή
21/05/18 17:43:21
ε ναι στην ελλάδα δεν υπάρχει αγορά για αυτά, αλλά υπάρχει στη γερμανία οπότε αυτά που βάζουν οι 3 - 4 μεγάλοι γερμανοί πωλητές στο εβαυ δεν πάνε φθηνά
ακόμα και οι μικροί που ειδικεύονται όμως σε οθωμανικά τα πουλάνε πιστεύω σε καλές τιμές, δες από αυτόν που κατά καιρούς σπρώχνει κομμάτια από 2 - 3 συλλογές ( βέβαια τα περισσότερα είναι καλά νομίσματα και μπαίνουν σε συλλογή ), νομίζω οι τιμές που φεύγουν είναι πολύ καλές για τον πωλητή
https://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=&_a...os&_sop=16
και δεν τα αγοράζουν βέβαια μόνο τούρκοι της γερμανίας και της ολλανδίας, ο cemal pulak από το τέξας πληρώνει τα όμορφα μανγκιρ 50 και 100 ευρω το ένα, ποσό εξωφρενικό
όταν καμιά φορά βλέπω έλληνες από επαρχία να βγάζουν καμια χούφτα ακτσε ή μανγκίρ στο εβαυ, πάνε τσάμπα - έχω δει πχ 2 ντουζίνες πολύ καθαρά κομμάτια να φεύγουν 40 και 50 ευρώ .. κρίμα είναι
αυτά δεν είναι " εμπορικά " και "γυαλιστερά" νομίσματα να υπάρχει ζήτηση και αγορά, αλλά μπορείς να σκοτώσεις ώρα να τα ψάχνεις και μαθαίνεις έτσι και την ιστορία από τη μεριά που δεν ακούγεται εδώ .. άλλωστε στην τελική τόσα χρόνια κυκλοφορούσαν τα οθωμανικά στην ελλάδα όσο τα ενετικά και παραπάνω και σε περισσότερες περιοχές ..
ακόμα και οι μικροί που ειδικεύονται όμως σε οθωμανικά τα πουλάνε πιστεύω σε καλές τιμές, δες από αυτόν που κατά καιρούς σπρώχνει κομμάτια από 2 - 3 συλλογές ( βέβαια τα περισσότερα είναι καλά νομίσματα και μπαίνουν σε συλλογή ), νομίζω οι τιμές που φεύγουν είναι πολύ καλές για τον πωλητή
https://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=&_a...os&_sop=16
και δεν τα αγοράζουν βέβαια μόνο τούρκοι της γερμανίας και της ολλανδίας, ο cemal pulak από το τέξας πληρώνει τα όμορφα μανγκιρ 50 και 100 ευρω το ένα, ποσό εξωφρενικό
όταν καμιά φορά βλέπω έλληνες από επαρχία να βγάζουν καμια χούφτα ακτσε ή μανγκίρ στο εβαυ, πάνε τσάμπα - έχω δει πχ 2 ντουζίνες πολύ καθαρά κομμάτια να φεύγουν 40 και 50 ευρώ .. κρίμα είναι
αυτά δεν είναι " εμπορικά " και "γυαλιστερά" νομίσματα να υπάρχει ζήτηση και αγορά, αλλά μπορείς να σκοτώσεις ώρα να τα ψάχνεις και μαθαίνεις έτσι και την ιστορία από τη μεριά που δεν ακούγεται εδώ .. άλλωστε στην τελική τόσα χρόνια κυκλοφορούσαν τα οθωμανικά στην ελλάδα όσο τα ενετικά και παραπάνω και σε περισσότερες περιοχές ..
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 18/05/18 20:41:27
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από haros - 18/05/18 20:51:45
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από digo - 18/05/18 22:36:52
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 21/05/18 17:43:21
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από haros - 21/05/18 18:35:02
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 21/05/18 18:50:04
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από epop - 21/05/18 19:16:13
RE: kurus 1106 kost. με " περιεργη" διαδρομή - από shinobi - 22/05/18 19:35:33
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 3 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis