Ψηφοφορία: Έχετε δει πλαστή λίρα να έχει πιστοποιηθεί ως γνήσια? - Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου σε αυτήν τη δημοσκόπηση.
Ναι
2
12.50%
Όχι
8
50.00%
Δεν ξέρω
5
31.25%
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν
1
6.25%
* Ψηφίσατε για αυτό
Δείτε τα αποτελέσματα
Πλαστή λίρα σε slab?
15/02/19 00:07:03
Η φωτο της επιμαχης λιρας ειναι πιθανοτατα απο PCGS Παρισι η καποιο σοου που γινοταν grading επιτοπου και οχι απο Αμερικη, κοντολογις ειναι φωτο γ.τ.π, ειναι το ειδος της φωτογραφισης στα χρυσα οπου το φως και η αντανακλαση "κρυβει" καποια στοιχεια, σαν να μην υπαρχουν.
Μου εχει συμβει αρκετες φορες να βλεπω σε ελληνικη σελιδα φωτο χρυσων, που ειναι τραβηγμενες με το ιδιο στυλ, και να "λειπουν" καποιες λεπτομερειες, ενω μετα τα πιανω στο χερι και ειναι μια χαρα.
Αυτο, αν αναφερεσαι στην βαση της ουρας του αλογου, που δειχνει σαν να μην υπαρχει, η στα τελειωματα της μπερτας, η στο γονατο του αλογου η αλλα στοιχεια που "λειπουν".
Δεν θα εκφερω γνωμη για το συγκεκριμενο, γιατι αφενος δεν ασχολουμαι με λιρες ιδιαιτερα, αφετερου, οπως εγραψα πιο πανω, το ειδος αυτης της φωτογραφισης των χρυσων (που δεν ειναι το ιδιο με αυτες πχ που παραθετεις για συγκριση , της ιδιας εταιρειας), δεν το εμπιστευομαι για ασφαλη συμπερασματα.
Δεν συμφωνω ομως με αυτο που γραφεις σε προηγουμενο σου ποστ.
Αυτο πχ το 'αρκετες φορες", το ξερω οτι δεν ισχυει, γιατι αν ισχυε, δεν θα ηταν μονο για τις λιρες ,αλλα για ολα τα νομισματα που πιστοποιουνται.
Και αυτο δεν το εχω διαπιστωσει ουτε εγω, ουτε πολλες χιλιαδες συλλεκτες ανα τον κοσμο που εμπιστευονται τις μεγαλες εταιρειες και πιστοποιουν τα νομισματα τους.
Λαθη κανουν, αλλα ειναι ελαχιστα γιαυτο και τις εμπιστευεται ο συλλεκτικος κοσμος.
Αν γινουν αναξιοπιστες στο μελλον, απλα θα κλεισουν.
Μου εχει συμβει αρκετες φορες να βλεπω σε ελληνικη σελιδα φωτο χρυσων, που ειναι τραβηγμενες με το ιδιο στυλ, και να "λειπουν" καποιες λεπτομερειες, ενω μετα τα πιανω στο χερι και ειναι μια χαρα.
Αυτο, αν αναφερεσαι στην βαση της ουρας του αλογου, που δειχνει σαν να μην υπαρχει, η στα τελειωματα της μπερτας, η στο γονατο του αλογου η αλλα στοιχεια που "λειπουν".
Δεν θα εκφερω γνωμη για το συγκεκριμενο, γιατι αφενος δεν ασχολουμαι με λιρες ιδιαιτερα, αφετερου, οπως εγραψα πιο πανω, το ειδος αυτης της φωτογραφισης των χρυσων (που δεν ειναι το ιδιο με αυτες πχ που παραθετεις για συγκριση , της ιδιας εταιρειας), δεν το εμπιστευομαι για ασφαλη συμπερασματα.
Δεν συμφωνω ομως με αυτο που γραφεις σε προηγουμενο σου ποστ.
Αυτο πχ το 'αρκετες φορες", το ξερω οτι δεν ισχυει, γιατι αν ισχυε, δεν θα ηταν μονο για τις λιρες ,αλλα για ολα τα νομισματα που πιστοποιουνται.
Και αυτο δεν το εχω διαπιστωσει ουτε εγω, ουτε πολλες χιλιαδες συλλεκτες ανα τον κοσμο που εμπιστευονται τις μεγαλες εταιρειες και πιστοποιουν τα νομισματα τους.
Λαθη κανουν, αλλα ειναι ελαχιστα γιαυτο και τις εμπιστευεται ο συλλεκτικος κοσμος.
Αν γινουν αναξιοπιστες στο μελλον, απλα θα κλεισουν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Πλαστή λίρα σε slab? - από Nonos - 13/02/19 14:35:58
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από μαρκος - 13/02/19 17:25:42
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από haros - 13/02/19 17:51:23
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από STEL2 - 14/02/19 13:13:50
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από Nonos - 14/02/19 13:35:03
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από rubirosa - 13/02/19 22:01:58
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από nikos11 - 14/02/19 08:28:19
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από Lary - 14/02/19 12:16:14
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από haros - 14/02/19 21:06:22
RE: Πλαστή λίρα σε slab? - από Nonos - 14/02/19 21:34:56