Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio
26/11/19 16:26:28
(26/11/19 06:17:16)sroussos Έγραψε: Την δραχμή του 1873 την χτύπησα αφού πρώτα πήρα την Κρητική. Έχει ωραία πατίνα . Τώρα Νίκο δηλαδή συμφωνείς ; Πια έξοδα εκτελωνισμού $55.10; Έκαναν εκτελωνισμό; Για την επιστροφή $127; Για να έρθει στην Ελλάδα πήραν 51 $ για να γυρίσει 127$; Πια άλλη ταχυδρομική εταιρεία ζητάει τέτοια κόμιστρα όταν δεν γίνεται η παραλαβή της αποστολής, όλες κάνουν την επιστροφή χωρίς επιπλέον έξοδα . Η ( διαφήμιση) που θα τους γίνει θα τους κοστίσει πολλά διακοσάρια. Τους ζήτησα να το στείλουν με USPS και μου απάντησαν ότι θα κοστίσει περισσότερα από τα 61$ που θέλανε για την Fedex, και δεν περίμεναν καν να τους απαντήσω . Τα έστειλαν αμέσως .
Όχι φίλε Στέργιο, δεν λέω ότι συμφωνώ, προσπαθώ να σου εξηγήσω τι έγινε, ότι τελικά ατυχώς την πάτησες και δεν έχεις παρά να διαλέξεις μεταξύ του πληρώνεις και τα παραλαμβάνεις με τον άλλο τρόπο που πρότεινες ή δεν τα πληρώνεις και πάνε χαμένα τα νομίσματα και τα αρχικά που πλήρωσες. Εκτελωνισμό δεν έκαναν, αλλά πληρώνεις για σταλίες (αποθήκευτρα) όπως γράφει και ο georok και την ενασχόληση της FedEx στην Ελλάδα, τίποτα δεν κάνουν τσάμπα. Ως προς τα μεταφορικά, άλλη είναι η συμφωνία της SB & P που κάνει δεκάδες αποστολές και άλλη η μεμονωμένη αποστολή η δικιά σου, για αυτό σου έγραψα για ιδιώτης/μη πελάτης. Δεν γνωρίζω την τιμολογιακή πολιτική των άλλων εταιρειών, αλλά θεωρώ απίθανο από τη στιγμή που αρνήθηκες την παραλαβή να δεχόντουσαν οδηγίες από εσένα σχετικά με τον τρόπο και την εταιρεία επιστροφής ως μη παραληφθέν αντικείμενο.
(26/11/19 11:34:39)sroussos Έγραψε: Από την FedEx ζήτησαν τιμολόγιο να τους στείλω. Σωτήρη έχω πάρει νομίσματα από αλλού στην Αμερική ( να μην λέμε ονόματα ) Τα στέλνουν με τα Αμερικάνικα Ταχυδρομεία κάτω από είκοσι δολάρια ταχυδρομείο και βάζουν και χαμηλή τιμή πάνω στο δέμα και περνά με πράσινο αυτοκόλλητο.Τα ίδια έκανε και Starks πριν από χρόνια είχα κάνει αρκετές αγορές αλλά τα βρήκαν με την FedEx για να μας τα παίρνουν.
Γενικώς τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 1-2 χρόνια με τις παραλαβές από τρίτες (εκτός ΕΕ) χώρες και γίνονται όλο και πιο αυστηρότερα. Προφανώς για αυτό το λόγο έχουν αυξηθεί και οι αρνήσεις παραλαβής και έχουν μπει και κόμιστρα για την επιστροφή, πράγμα που ίσως δεν γινόταν στο παρελθόν για τις πολύ λιγότερες περιπτώσεις. Δεν θεωρώ ότι τα βρήκαν μεταξύ τους για να μας τα παίρνουν.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από sroussos - 25/11/19 20:38:33
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από georok - 25/11/19 23:28:46
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από Nonos - 27/11/19 07:33:20
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από rubirosa - 25/11/19 23:33:38
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από nikos11 - 25/11/19 23:48:08
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από sroussos - 26/11/19 06:17:16
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από chris_1972 - 26/11/19 08:50:48
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από sotiris - 26/11/19 10:59:08
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από georok - 26/11/19 11:30:18
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από sroussos - 26/11/19 11:34:39
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από nikos11 - 26/11/19 16:26:28
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από soumies - 26/11/19 16:58:23
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από nikos11 - 26/11/19 22:01:23
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από sroussos - 27/11/19 00:14:22
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από taygetos - 03/12/19 15:36:49
RE: Τα φώτα σας φιλαράκια , τελικά έχω χοντρό μπλέξιμο με την Stack's Bowers & Ponterio - από sroussos - 03/12/19 20:10:39
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis