Hλεκτρονικες δημοπρασιες
13/02/20 20:21:14
Nικο κατ αρχας θεωρω αδικο αν οχι περιεργο οταν κτυπας μια δημοπρασα να μην φαινονται τα κτυπηματα.
Ουτε τα δικα σου ουτε των υποτιθεμενων αλλων
Και επι πλεον θεωρω οτι πρεπει να γινονται αποδεκτα τα ηλεκτρονικα κτυπηματα μεχρι την καθορισμενη ωρα της ληξης.
Μετα το περας της δημοπρασιας ο πλειοδοτης να παιρνει και το αποκτημα του.
Ας μην μιλησω για την περιπτωση που αναφερει ο Γιωργος....δηλαδη να παιζουν και τηλεφωνα γιατι αυτο ειναι τσιρκο.
Θυμαμαι σε δημοπρασια να εχω πονταρει ημεκτρονικα π.χ 50 ευρω ,και τα αποτελεσματα να δειχνουν πλειοδοτη τα 50.
Τσαμπα χαρα. Ειχε λεει και τηλεφωνικο κτυπημα στο ιδιο μεν πονταρισμα αλλα προγηθηκε το τηλεφωνικο χρονικα
Με λιγα λογια με το συστημα του να μην βλεπεις τα πονταρισματα (οπως στο παραδειγμα που προανεφερα )αλλα οι της αιθουσας να γνωριζουν τα ηλεκτρονικα κτυπηματα εμενα τουλαχιστον μου δινει το δικαιωμα να ειμαι προκατειλημμενος κανοντας διαφορες σκεψεις μια και δεν ζουμε στον αγγελικα πλασμενο συλεκτικο παραδεισο....
Το συμεπερασμα μου μετα απο καποιες παρατηρησεις ειναι οτι αν κερδισεις κατι συνηθως ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Οι ευκαιριες συνηθως ανυπαρκτες σε τετοιες δημοπρασιες
Ουτε τα δικα σου ουτε των υποτιθεμενων αλλων
Και επι πλεον θεωρω οτι πρεπει να γινονται αποδεκτα τα ηλεκτρονικα κτυπηματα μεχρι την καθορισμενη ωρα της ληξης.
Μετα το περας της δημοπρασιας ο πλειοδοτης να παιρνει και το αποκτημα του.
Ας μην μιλησω για την περιπτωση που αναφερει ο Γιωργος....δηλαδη να παιζουν και τηλεφωνα γιατι αυτο ειναι τσιρκο.
Θυμαμαι σε δημοπρασια να εχω πονταρει ημεκτρονικα π.χ 50 ευρω ,και τα αποτελεσματα να δειχνουν πλειοδοτη τα 50.
Τσαμπα χαρα. Ειχε λεει και τηλεφωνικο κτυπημα στο ιδιο μεν πονταρισμα αλλα προγηθηκε το τηλεφωνικο χρονικα
Με λιγα λογια με το συστημα του να μην βλεπεις τα πονταρισματα (οπως στο παραδειγμα που προανεφερα )αλλα οι της αιθουσας να γνωριζουν τα ηλεκτρονικα κτυπηματα εμενα τουλαχιστον μου δινει το δικαιωμα να ειμαι προκατειλημμενος κανοντας διαφορες σκεψεις μια και δεν ζουμε στον αγγελικα πλασμενο συλεκτικο παραδεισο....
Το συμεπερασμα μου μετα απο καποιες παρατηρησεις ειναι οτι αν κερδισεις κατι συνηθως ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Οι ευκαιριες συνηθως ανυπαρκτες σε τετοιες δημοπρασιες
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από coll - 13/02/20 15:08:20
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από nikos11 - 13/02/20 15:33:49
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από georok - 13/02/20 16:05:06
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από digo - 11/04/20 11:03:57
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από coll - 13/02/20 20:21:14
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από coll - 13/02/20 20:32:12
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από STEL2 - 14/02/20 13:18:03
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από STEL2 - 14/02/20 13:22:02
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από sroussos - 18/02/20 16:04:21
RE: Hλεκτρονικες δημοπρασιες - από nikos11 - 11/04/20 16:28:20