Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19
20/04/20 16:35:19
Κι εγώ πρέπει να στείλω Γιώργο, και μάλιστα ακριβό νόμισμα.
Είχα βάλει όλη τη λίστα χωρών στις οποίες στέλνουν τα ΕΛΤΑ, αλλά παρ’ολ’αυτα ένας Αμερικανός μου έκανε προσφορά, του εξήγησα ότι δεν μπορώ αλλά αυτός επέμεινε ανεβάζοντας κατά 50% την προσφορά του, και δηλώνοντας ότι διατίθεται να περιμένει όσο χρειαστεί!
Κι έχω κι έναν στη Γερμανία, επίσης με ακριβό αντικείμενο. Στον Γερμανό θα στείλω μέσω ΕΛΤΑ courier που με τη σειρά τους θα το στείλουν μέσω Fedex κι έτσι θα φτάσει σίγουρα και γρήγορα, είναι πολλά τα λεφτά για να περιμένω να τελειώσουν όλο τον φορτο που μαζεύτηκε όσο είχαν απεργία και τώρα με τις γιορτές και τις δυσκολίες. Για τον Αμερικανό επίσης θα κοιτάξω αν υπάρχουν courier αεροπλάνα, κι αν υπάρχουν θα τους τα στείλω έτσι.
Υπ’οψιν ότι μιλάμε για €32 το πακέτο απ’οτι μου είπε φίλος, αλλά και στα δυο αντικείμενα αξίζει. Πάω στα ΕΛΤΑ courier, γιατί σαν ιδιώτη η Fedex απ’ευθειας δεν θα δεχόταν.
Αλλιώς, έχω κι εγώ αγοράσει 2-3 από Αμερική αλλά τα έχει ένας φίλος μου, δε με νοιάζει να περιμένω.
ΥΓ: αν αυτό που πούλησες δεν αξίζει κούριερ, τότε πρέπει να του εξηγήσεις κι ίσως να ακυρώσεις την πώληση αν χρειαστεί.
Είχα βάλει όλη τη λίστα χωρών στις οποίες στέλνουν τα ΕΛΤΑ, αλλά παρ’ολ’αυτα ένας Αμερικανός μου έκανε προσφορά, του εξήγησα ότι δεν μπορώ αλλά αυτός επέμεινε ανεβάζοντας κατά 50% την προσφορά του, και δηλώνοντας ότι διατίθεται να περιμένει όσο χρειαστεί!
Κι έχω κι έναν στη Γερμανία, επίσης με ακριβό αντικείμενο. Στον Γερμανό θα στείλω μέσω ΕΛΤΑ courier που με τη σειρά τους θα το στείλουν μέσω Fedex κι έτσι θα φτάσει σίγουρα και γρήγορα, είναι πολλά τα λεφτά για να περιμένω να τελειώσουν όλο τον φορτο που μαζεύτηκε όσο είχαν απεργία και τώρα με τις γιορτές και τις δυσκολίες. Για τον Αμερικανό επίσης θα κοιτάξω αν υπάρχουν courier αεροπλάνα, κι αν υπάρχουν θα τους τα στείλω έτσι.
Υπ’οψιν ότι μιλάμε για €32 το πακέτο απ’οτι μου είπε φίλος, αλλά και στα δυο αντικείμενα αξίζει. Πάω στα ΕΛΤΑ courier, γιατί σαν ιδιώτη η Fedex απ’ευθειας δεν θα δεχόταν.
Αλλιώς, έχω κι εγώ αγοράσει 2-3 από Αμερική αλλά τα έχει ένας φίλος μου, δε με νοιάζει να περιμένω.
ΥΓ: αν αυτό που πούλησες δεν αξίζει κούριερ, τότε πρέπει να του εξηγήσεις κι ίσως να ακυρώσεις την πώληση αν χρειαστεί.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από Nonos - 26/03/20 09:39:44
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από coll - 05/04/20 18:05:50
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από digo - 05/04/20 18:15:19
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από coll - 05/04/20 19:04:17
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από miou - 05/04/20 20:00:32
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από georok - 20/04/20 16:02:21
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από Nonos - 20/04/20 17:43:19
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από digo - 20/04/20 16:35:19
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από georok - 20/04/20 16:54:15
RE: Περιορισμοί στην αποστολή στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 - από miou - 20/04/20 21:32:42
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis