Κουβα, Μασονικη Penny
28/11/16 16:58:01
Οσες εχω δει εχουν λατινικη αγγλοφωνη γραφη, ακομα και αυτες που ειναι απο αλλες χωρες, οπως η δικη μου απο την Κουβα, η απο Αμστερνταμ κλπ.
Οι πιο ευκολες θεωρουνται οι Αμερικανικες γιατι εκει υπαρχουν πολλες εκατονταδες στοες, οποτε και αρκετες τετοιες penny.
Εδω να διευκρινησουμε οτι δεν πρεπει να τις συγχεουμε με μασονικα τοκεν γενικως η σουβενιρ, μιας και αυτες ειχαν πολυ συγκεκριμενη τελετουργικη χρηση.
Αλλες εχουν ετος πανω τους, αλλες οχι.
Την δικη μου την προσδιοριζω τελη 1800, αρχες 1900, βασει της γραμματοσειρας και της εμφανισης, καθως και ορισμενων αλλων στοιχειων στην μικρη ερευνα που εκανα.
Δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο να βρεις στοιχεια για τους μασονους και τα αντικειμενα τους, μιας και ειναι γνωστη η μυστικοπαθεια που τους διακρινει.
Οι πιο ευκολες θεωρουνται οι Αμερικανικες γιατι εκει υπαρχουν πολλες εκατονταδες στοες, οποτε και αρκετες τετοιες penny.
Εδω να διευκρινησουμε οτι δεν πρεπει να τις συγχεουμε με μασονικα τοκεν γενικως η σουβενιρ, μιας και αυτες ειχαν πολυ συγκεκριμενη τελετουργικη χρηση.
Αλλες εχουν ετος πανω τους, αλλες οχι.
Την δικη μου την προσδιοριζω τελη 1800, αρχες 1900, βασει της γραμματοσειρας και της εμφανισης, καθως και ορισμενων αλλων στοιχειων στην μικρη ερευνα που εκανα.
Δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο να βρεις στοιχεια για τους μασονους και τα αντικειμενα τους, μιας και ειναι γνωστη η μυστικοπαθεια που τους διακρινει.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Κουβα, Μασονικη Penny - από haros - 25/11/16 01:48:04
RE: Κουβα, Μασονικη Penny - από imike - 26/11/16 22:56:42
RE: Κουβα, Μασονικη Penny - από Theodorosp - 26/11/16 23:32:40
RE: Κουβα, Μασονικη Penny - από haros - 27/11/16 00:34:06
RE: Κουβα, Μασονικη Penny - από zompels - 27/11/16 19:35:55
RE: Κουβα, Μασονικη Penny - από oldgeotzo - 27/11/16 19:47:31
RE: Κουβα, Μασονικη Penny - από NMS - 28/11/16 03:40:30
RE: Κουβα, Μασονικη Penny - από haros - 28/11/16 16:58:01
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας